Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

LETNÍ JÍZDA: Zachraňte poslední české prase! Snězte ho!

Kolega mi ho líčil bezmála jako zázračné prase. Ultra zdravé, ultra chutné. Chutné maso, to prý ano. Se zdravím to bude horší. Je to pořád vepřové. Ale osud má přeštické prase pohnutý. Nejdřív ho nechtěli za první republiky, Němci ho zakázali úplně a nakonec ho málem vyhubily zdravé životní trendy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P32e42t66r 23K65u75č30e20r57a 4584557342539

9/10 kanibalu doporucuje.

0/−1
7.8.2015 11:41

V20á81c87l32a93v 65K36o75v70á48ř 3178628404321

Kanibalu? ;-D Tak to nejezte, když jste příbuzní ;-D

0/0
8.8.2015 14:20

J33a73r90o50m31í84r 68K33r89á80l 4100749184279

"Pekné svině !  Škoda jich zožrať"  ;-D

+3/0
7.8.2015 11:34

A15l73e67s 86P22a53v17e98l 7837733248894

Dva studenti  na koleji chteji chovat prase. A jeden rika:"A co ten bordel a smrad?" A druhy na to:"Si zvykne"

+3/0
7.8.2015 11:16

P29a79v60e92l 59N59e34u53b96a46u66e18r 5347497845869

Jo, jo, pořádný prase, dá se koupit u Jihlavy na farmě v Sasově.

+2/0
7.8.2015 11:02

K90a17t31e29ř57i18n69a 96D79r29a49h86o24k33o88u26p35i40l64o87v71á 9966301492493

Tohle by si měli přečíst vegetariáni. Já už zachraňuji pojídáním spoustu druhů. ;-D

+2/0
7.8.2015 10:53

2645294678163

ono by to lidi kupovali, jenze neni kde ...  a jet pul hodiny pro veprove, to fakt ne...

+3/0
7.8.2015 10:09

P59e62t72r 68M30a17l75í51k 2931425201196

Taky bych ho kupoval, ale já to mám na hodiny.

0/0
7.8.2015 10:38

J63i22n40d19ř47i38c73h 56Š49t81u93m83p96f 8248936853

Kdo nezkusil od Kšány (v Dlouhé ulici) grilovat přeštickou vepřovou kotletu nebo steak z plecka, neuvěří, jak šťavnaté a chutné vepřové může být. Přeštické lze grilovat jako hovězí - tedy klidně "medium rare".

Více Kšánů a více Přeštíků!

+2/0
7.8.2015 10:04

H80a78n91a 88D12o89s30t65á76l27o92v25á 1229744400964

"Ideální pro příběhy marketérů, jejichž práce dokáže cenu přeštické pečínky v Praze vyšroubovat do astronomických výšek." ;-D

+1/0
7.8.2015 10:07

J53i77n18d83ř89i39c11h 35Š55t21u66m76p68f 8878716163

Vyšší cena dobrého masa u dobrého řezníka je dána tím, že vám tento řezník nikdy neprodá čerstvé maso. Ideální pro vyzrání-staření (suché nebo mokré) je doba 35-40 dnů. Maso logicky ztratí na váze a řezník musí platit energie za chlazení.

Vyšší cena = Vyšší požitek při konzumaci.

0/0
7.8.2015 10:17

P23a89v69e25l 50N31o17v72á90k 4743428305441

Ze by Ksana staril veprove?!

0/0
7.8.2015 10:32

J57i43n74d51ř96i40c29h 15Š19t95u50m76p65f 8428896333

Stařené = Odleželé

0/0
7.8.2015 10:48

H53a95n87a 55D86o12s32t14á25l55o32v69á 1449914250954

Jasně, jde o to, jestli je cena vyšší přiměřeně. Třeba hovězí líčka stávala polovinu do té doby, než je v televizi ukázal Pohlreich. Teď je kupují i ti, co dřívě nevěděli, o co jde a považovali je za maso pro psa.

+1/0
7.8.2015 11:04

P80e89t97r 76B90e35r71á57n52e11k 9147922287477

Věpřové z Přeštíků prodává v Praze ještě řeznictví v Náplavní ulici. Stejně dobré R^

0/0
7.8.2015 10:39

P88e26t49r47a 77M54a73l57á 7541218701355

Ještě dejte článek i o české huse, tahle má to stejné moto už dlouho

http://www.husaceska.cz/cs/zachran-husu--snez-ji-/

0/0
7.8.2015 9:57

P50a17v58e69l 26F80o54l95t74á43n 4230412274

"Zhruba jednou do týdne. Delší prodlevy by měly vliv na kvalitu spermatu…" – to by si měly přečíst manželky co je často bolívá hlava  :-)

0/0
7.8.2015 9:56

H34a39n12a 85D96o39s84t77á71l43o52v94á 1539464510164

"Kanci skáčou na takzvaný fantom" jste zaregistroval? ;-D

+3/0
7.8.2015 10:06

P42a52v65e29l 10J31e49ř92á40b86e21k 7731512184547

Není a jen frflá. kdyby manželka řekla dvakrát týdně a jinak nic, tak za měsíc ho bolí celé tělo a nenápadně bude dělat přesčasy v práci, kde někde pod stolem či ponkem bude nabírat fyzické síly.

Mimochodem - k čemu my muži potřebujeme kvalitní sperma - pokud nejsme jeho dárci.

Podstat domácích hrátek je snad nepředat své manželce sperma, naopak až na několik výjimek je snad cíl sperma ponechat mimo tělo manželky. takže na kvalitě nezáleží ale víc na dovednosti

0/0
7.8.2015 10:13

P13a17v30e52l 25F71o71l56t80á85n 4570772734

ti ženatí a věrní troubové často  :-)

0/0
7.8.2015 11:22

J16a74r71o43m12í88r 42K90r57á22l 4270139884199

No a Pavel si může koupit gumovou Anču ! ;-D

0/0
7.8.2015 11:36

V54e20n27d20u36l62a 87F49a86i33f93e36r44o69v94á 4838431513529

Ty jsou roztomiloučký, takoví pejsánkové, šarpejíci.

0/0
7.8.2015 9:41

L75u86k64á24š 77W71i62l74d 5633544940127

Ano, sovětská prasata se opravdu neosvědčila. ;-D

+14/0
7.8.2015 9:28

M49a35r61t26i46n 63N74o30v24o85t65n87ý 8489494757534

Škoda, že v článku není porovnání jak chutná oproti "globálnímu" praseti :-(

0/0
7.8.2015 9:26

R71o94m73a77n 74V59i23t32h89o94u49s 3485731876340

Oproti těm křížencům z Agrofertu poněkud lépe. Ale není to až tak těmi kříženci. Začíná to způsobem chovu, pokračuje složením krmiva a končí zacházením se zvířaty před porážkou... Když si koupíte sele, byť i z velkochovu, a vykrmíte "staročeským" způsobem, bude to fakt o něčem jiném, než je kus flákoty v balíčku ze sámošky...

+1/0
7.8.2015 11:41

V93á91c30l53a10v 82K53o58v30á67ř 3318378894301

Přesně tak, sele krmené spařenými bramborami se šrotem, trochu zeleného a do toho trochu piva  a je to mnamka ;-D

0/0
8.8.2015 14:19





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.