náhledy
Na každém rohu, byznys Štramberka je na uších postavený.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Výrobců, kteří dělají uši postaru, není ve městě moc.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Odleželé těsto se připraví.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Rozválí, omoučí a ocukruje.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Pak se ještě dotáhne ručně.
Autor: Petr Topič, MAFRA
A vykrajovátkem vyseká požadovaná tloušťka.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Výrobci si už dnes přesnou recepturu chrání. Základ tvoří mouka, vejce, med, cukr s směs koření, plus kypřicí přostředek.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Šup s kolečky na plech. A na pár minut do trouby.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Delikátní chvíle. Hned po vytažení se musí placka zkroutit a zalisovat, aby držela tvar.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Pak už jen nechat vychladnout, nabalit.
Autor: Petr Topič, MAFRA
A zákazníci se jen hrnou.
Autor: Petr Topič, MAFRA