Po dva roky chodili George Dalmon a Andy Miles dvakrát měsíčně na mongolské barbecue. V akci za 12 liber (375 korun) si mohli sníst, co se do nich vešlo.
Jenže když při poslední návštěvě na jedno posezení dokázali každý sníst pět mís smaženého jídla, bylo to na vedení restaurace moc. "Když jsme jedli poslední, přišel za námi majitel a řekl, ať už se nikdy nevracíme, že jsme nechutní a že mu vyžíráme zisky, takže prý nejsme nic jiného než špinavá prasata," postěžoval si BBC Dalmon, mimochodem bývalý hráč rugby.
"Zaplatili jsme 12 liber za občerstvení a prý můžete sníst, kolik chcete. Ale očividně bylo pět mís tolik, že už byl (majitel) znepokojený."
Majitelé restaurace uvedli, že už měli dost jejich nevychovanosti - dvojice třeba odstrkovala ostatní hosty od rautu při honbě za dalšími sousty. Majitel je sice na dovolené, ale přiznal, že dvojici označil za vepře.
"Zničili občerstvení všem ostatním, odstrkovali je od barbecue a je to docela nešťastné, protože můžete jíst, co chcete víc než pět a půl hodiny - nemusíte nikam chvátat," vysvětluje spolumajitel restaurace Peter Westgate.