Janina Černá vmíchává maliny do cukrfree bábovky. (27. května 2017)
Autor: Michal Růžička, MAFRA
Janina Černá ve své kuchyni ráda experimentuje s kořením. (27. května 2017)
Autor: Michal Růžička, MAFRA
Foodblogerka a autorka kuchařky Cukrfree Janina Černá připravuje bábovku pro účastnice víkendového kurzu. (27. května 2017)
Autor: Michal Růžička, MAFRA
Foodblogerka a autorka kuchařky Cukrfree Janina Černá. (27. května 2017)
Autor: Michal Růžička, MAFRA
Hotovou bábovku už zbývá jen ozdobit kokosovou polevou. (27. května 2017)
Autor: Michal Růžička, MAFRA
Jeden z nejpopulárnějších cukrfree receptů - Bounty koláč, jemuž dominuje chuť kokosu a čokolády.
Cukrfree.cz
Jarní sekaná, kterou Janina Černá peče na Velikonoce místo beránka.
Janina Černá
Vánoční roláda, nijak nepřislazovaná. Dominuje výrazná chuť vanilky a nasládlá chuť smetany.
Janina Černá
Vafle. Původně je chtěla dělat naslano, jak ale na blogu píše: Z oříškového másla chutnaly tak nasládle, že jsem k nim přidala lesní plody, trošku másla a zakysanou smetanu a vznikl tak rychlý, jednoduchý cukrfree dezert.
Janina Černá
Želatinový jahodort, základ korpusu tvoří mandlová mouka a mletý kokos.
Janina Černá
Foodblogerka a autorka kuchařky Cukrfree Janina Černá. (27. května 2017)
Autor: Michal Růžička, MAFRA
Blog Janiny Černé dokazuje, že cukrfree život rozhodně neznamená, že se člověk musí vzdát dezertů. Jen se připravují jinak, jako třeba tento makový koláč.
Janina Černá
Foodblogerka a autorka kuchařky Cukrfree Janina Černá odvažuje kešu mouku na přípravu bábovky. (27. května 2017)
Autor: Michal Růžička, MAFRA