náhledy
Kuchařský kurz vysoké gastronomie v době krize
Autor: Lukáš Bíba, MF DNES
Redaktorka MF DNES se na kurzu s bývalým šéfkuchařem z Alcronu učila, jak uvařit v době krize za pár korun
Autor: Lukáš Bíba, MF DNES
Kuchařský kurz vysoké gastronomie v době krize
Autor: Lukáš Bíba, MF DNES
Kuchařský kurz vysoké gastronomie v době krize
Autor: Lukáš Bíba, MF DNES
Kuchařský kurz vysoké gastronomie v době krize
Autor: Lukáš Bíba, MF DNES
Candát pošírovaný v olivovém oleji se šťovíkovou omáčkou
Autor: Lukáš Bíba, MF DNES
Milánské šafránové rizoto se zeleným hráškem
Autor: Lukáš Bíba, MF DNES
Lososový tartar se sushi rýží
Autor: Lukáš Bíba, MF DNES
Lososový tartar se sushi rýží
Autor: Lukáš Bíba, MF DNES