

"Je potřeba hlavně silný žaludek a neštítit se,“ říká v rozhovoru pro projekt Lidé Česka asanátor Václav Vigner.
Autor: František Vlček, MAFRA
Asanátor Václav Vigner sváží uhynulá zvířata až z 25 sběrných míst denně.
Autor: František Vlček, MAFRA
Asanátor Václav Vigner.
Autor: František Vlček, MAFRA
Asanátor Václav Vigner.
Autor: František Vlček, MAFRA
"Všechno se to drtí v drtičce, pak se to vaří a vytváří se tak masokostní moučka," říká asanátor Václav Vigner.
Autor: František Vlček, MAFRA
Asanátor Václav Vigner.
Autor: František Vlček, MAFRA
Nejčastěji v kafilerii končí asi telata a vůbec hovězí. "Prasata nejsou tak častá jako dříve, v Čechách už se jich nechová tolik," říká asanátor Václav Vigner.
Autor: František Vlček, MAFRA
Asanátor Václav Vigner.
Autor: František Vlček, MAFRA
Do kafilerie v Podbořanech se většinou sváží materiál ze zemědělských družstev.
Autor: František Vlček, MAFRA
Asanátor Václav Vigner.
Autor: František Vlček, MAFRA