- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Kanibalu? Tak to nejezte, když jste příbuzní
Dva studenti na koleji chteji chovat prase. A jeden rika:"A co ten bordel a smrad?" A druhy na to:"Si zvykne"
Jo, jo, pořádný prase, dá se koupit u Jihlavy na farmě v Sasově.
Tohle by si měli přečíst vegetariáni. Já už zachraňuji pojídáním spoustu druhů.
ono by to lidi kupovali, jenze neni kde ... a jet pul hodiny pro veprove, to fakt ne...
Taky bych ho kupoval, ale já to mám na hodiny.
Kdo nezkusil od Kšány (v Dlouhé ulici) grilovat přeštickou vepřovou kotletu nebo steak z plecka, neuvěří, jak šťavnaté a chutné vepřové může být. Přeštické lze grilovat jako hovězí - tedy klidně "medium rare".
Více Kšánů a více Přeštíků!
"Ideální pro příběhy marketérů, jejichž práce dokáže cenu přeštické pečínky v Praze vyšroubovat do astronomických výšek."
Ještě dejte článek i o české huse, tahle má to stejné moto už dlouho
"Zhruba jednou do týdne. Delší prodlevy by měly vliv na kvalitu spermatu…" – to by si měly přečíst manželky co je často bolívá hlava :-)
"Kanci skáčou na takzvaný fantom" jste zaregistroval?
Ty jsou roztomiloučký, takoví pejsánkové, šarpejíci.