- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
podnikatel jen aplikoval svůj způsob podnikaní a hygieny tak, jak je na to zvyklý!
Stejně se to všechno v trávícím systému postupně rozloží na jednotlivé aminokyseliny a další látky, ze kterých si organismus bere potřebné sloučeniny pro své neustálé přebudovávání a k čerpání energie.
Je celkem jedno zda to bere z plesnivého kebabu nebo dokonalého stejku.
Jasně, a takové aflatoxiny, to nám nic neudělá, dyk je to příroda, žé?
To je taky ekl a navíc neskutečně předraženej.
co se našly na Národní třídě u turků s kebabem zbytky spermií v mase...?
A někdo si snad myslí že je to u nás jiné ? Do nějakých těch vietnamských , čínských , tureckých a pod . " jídelen " bych nešel i kdybych měl padnout hlady . Jednou jsem to udělal v Holandsku a stačilo mně to na zbytek života .
Mletý kebab, který se tu prodává v těch začuzených polohospodách se průmyslově vyrábí po tunách za hodinu jako polotovar, je to humus všech humusů. Kdo si dá práci najde tam namleto všechno, včetně zobáků, kopyt, kůže, očí i peří... Ze zákulisních zpráv to dělají po spaření z celých zvířat, což zákazník v tom množství hmoty nepozná a je to proto i levný. Gyros z celých plátků masa se tu moc nechytá. Pročpak asi... "obyčejný člověk" si radši dá biohmotu ala kebab, jen když ušetří...
Mletý kebab? Neobsahuje toto slovní spojení trochu vnitřní rozpor? Co jsem zatím viděl, vždy to bylo z plátků masa, ovšem nejím u stánků, takže se mohu mýlit.
Aspoň vím, co nemám v Polsku jíst. Ale na druhou stranu, maso na kebab by mělo být trochu uleželé, je pak lepší
I pod pražským hlavákem je hafo různých chodeb - dříve tam třeba jezdily ještěrky s kuframa, to už se ale moc dnes neděje, posílat zavazadla extra vagónem. A různých ex-výtahů tam je také dost.
A pamatujete na Břeclav? Tam zas měli ty metráky dopisů.
Schválně, že by u nás nic?