Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Rybí špíz, i tak se vaří ve škole

Nad obědem v jídelně se už školákům nemusí zvedat žaludek. Zapomeňte na univerzální hnědou omáčku. Je tady rybí ražniči, kuřecí závitek se šunkou a sýrem nebo rajčata plněná masovou směsí. Všechna tato jídla ochutnala porota historicky prvního ročníku soutěže o nejlepší školní kuchyni v Brně.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Gapa_vl

Soutěž je soutěž...

...ale realita zůstává pořád stejná jako za minulého režimu.(Y)

0/0
28.8.2008 9:14

Jasanka

Re: Soutěž je soutěž...

Přesně tak. S kolegy se v zaměstnání stravujeme ve školní jídelně. Musím říct, že jídla jsou velmi často nejen nezdravá, ale hlavně svým vzhledem odpudivá. Důraz se klade především na kvantitu a ne na kvalitu. Na talíř kuchařka kydne nevzhlednou hromadu něčeho, co nejen že často nejde identifikovat, ale ani to množství nejde sníst. Většinou rozvařené těstoviny. A hláška z článku: Zapomeňte na hnědou omáčku?? Vtip? UHO bývá nejméně 2-3 krát do týdne. Salát maximálně jednou za dva týdny. O jogurtu si děti i my můžeme nechat zdát, jednou za měsíc dostaneme ovoce. Největší zákeřnost je ale nazývání jídel - jídla mají neurčitá jména, ze kterých nemáte šanci poznat, co to bude. Většinou to pak je odporná kejda. Např. maminčiny těstoviny - hnědá kaše z rozbředlých těstovin, jater a hub. :-©

0/0
28.8.2008 9:46

Katka254

Re: Re: Soutěž je soutěž...

:-):-©.

0/0
28.8.2008 10:24





Najdete na iDNES.cz