Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Paroubek a já dobře rozumíme špatným vínům

Předseda vlády Paroubek byl v osmdesátých letech ekonomem ve státním podniku Restaurace a jídelny. Do půl roku se tam naučil rozumět vínu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Depek

Jéžkovyoči.
Člověče co to píšete? Tekutinu dělali Moravané z matolin (odpad z vinařského lisu), pro kterou jezdili s kárkou do vinařských závodů, kde kazili hrozno ve velkém atd. Jsou to legrácky, srandičky a nadsázka? Jestli ne, pak opravdu rozumíte tak leda snad jen tomu patoku. Když jste přijel do sklípku, dali vám ochutnat co budete pít. No a co jste si vybral, to jste dostal. Obvykle to bylo víno, které sami vinaři pojmenovali docela příhodně Víno pro pražáky. Byli i takoví, kteří ochutnávali s cigaretou v hubě. Kdo vínu aspoň trochu rozumněl, vždycky dostal to lepší.
0/0
27.4.2005 12:34





Najdete na iDNES.cz