Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Zápisník z kuchyně

Jeden den jsem dělala kuchařku v poměrně drahé restauraci v centru města. Neptejte se proč. Umíte si představit, co máte na talíři, když si objednáte třeba meníčko? Asi těžko. Dělala jsem tu nejšpinavější práci, klasika. Loupala jsem brambory, krájela cibuli, papriku, rajčata, zelí, atd. Hned na začátku u brambor jsem si pořezala palec, takže v hrnci bylo plno mojí krve.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Rychlý G.

Když je kuchař hovado
Trochu mě sice překvapuje, že jste se toho zúčastnila po celou směnu, ale budiž. Peníze prý nesmrdí. To, co popisujete, je extrém. Ale věřím tomu. Ze zkušeností včak můžu říct, že to není normální jev. Už to, že v tomto zařízení nechají pracovat náhodné a nekvalifikované brigádníky o něčem svědčí. Už před vstupem do EU někteří zkušení pracovníci pohostinství říkali. Co bude platné drahé vybavení (např. bezdotyková baterie), když si kuchař po záchodě neumyje ruce.
0/0
12.1.2005 17:12

orinka3

uff,
to je teda síla. Ještěže do žádných restaurací na jídlo moc nechodím, té, kam občas na oběd zajdu, je vidět do kuchyně, takže tam se nebojím. Nikdy jsem si nedělala iluze, ale že je to až tak hrozné?! Vždyť po vstupu do EU se muselo tolik kuchyní a vyvařoven znovu vybavit, to tolik riskují? Stačí tam přece poslat kontrolu z hygieny, a mají po žížalkách...
0/0
12.1.2005 8:57





Najdete na iDNES.cz