náhledy
Jeden z pekařů Domingos Henriquez obrací chléb v troubě v pekárně v Cuembě
Autor: Vojtěch Bartoš, dobrovolník Člověka v tísni
Hlavní budova Agrárního centra v angolské Cuembě
Autor: Vojtěch Bartoš, dobrovolník Člověka v tísni
Pekaři v Cuembě mohou najednou péct až čtyřicet bochánků chleba.
Autor: Vojtěch Bartoš, dobrovolník Člověka v tísni
Angolský chléb chutná podobně jako bageta
Autor: Vojtěch Bartoš, dobrovolník Člověka v tísni
V pekárně v Cuembě pracují ve dvou směnách celkem čtyři pekaři.
Autor: Vojtěch Bartoš, dobrovolník Člověka v tísni
Manuel Paulino Dumba (vpředu) připravuje těsto, ze kterého se bude péct chléb.
Autor: Vojtěch Bartoš, dobrovolník Člověka v tísni
Davide Luis nese přepravku s napečenými bochánky.
Autor: Vojtěch Bartoš, dobrovolník Člověka v tísni
Pole u Agrárního centra v Cuembě
Autor: Vojtěch Bartoš, dobrovolník Člověka v tísni
Pekař Samuel Jose vyndavá napečený chléb z trouby v pekárně v Cuembě
Autor: Vojtěch Bartoš, dobrovolník Člověka v tísni
Angolského chleba, který stojí v přepočtu tři koruny, se v Cuembě prodá až tisíc kusů denně.
Autor: Vojtěch Bartoš, dobrovolník Člověka v tísni
Prodejna v Agrárním centru v Cuembě. Od loňského října nabízí díky nové pekárně postavené za peníze českých pekařů i bochníky angolského chleba. Ten byl před tím v Cuembe spíše vzácností
Autor: Vojtěch Bartoš, dobrovolník Člověka v tísni