Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Pravidla charitativní aukce Kryštof 2015

Pravidla aukce lístků na uzavřený koncert kapely Kryštof, možnosti povečeření s kapelou Kryštof po koncertě a soukromý akustický koncert kapely Kryštof (dále jen „Aukce“)

I. Úvodní ustanovení

  1. Předmětem Aukce jsou celkem 3 samostatné aukce, jejichž předmětem bude
    • 90 balíčků lístků po dvou vstupenkách na koncert kapely Kryštof, který se uskuteční 22. června 2015 od 18:00 v pražském kině Aero s tím, že základní částka bude 1 000 Kč s minimální možností příhozu (zvýšení částky) o 100 Kč,
    • 10 balíčků se dvěma vstupenkami na koncert kapely Kryštof, který se uskuteční 22. června 2015 v pražském kině Aero a soukromé posezení s kapelou po koncertě pro dva s tím, že základní částka bude 1 000 Kč s minimální možností příhozu (zvýšení částky) o 500 Kč, a
    • jeden soukromý akustický koncert kapely Kryštof, který se uskuteční doma u vítěze aukce, resp. v prostoru určeném výhercem po dohodě s kapelou s tím, že základní částka bude 1 000 Kč s minimální možností příhozu (zvýšení částky) o 1 000 Kč.
  2. Organizátorem Aukce je obchodní společnost MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5 - Smíchov, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka č. 1328 (dále jen „Organizátor“). Vstupenky a soukromý koncert věnuje do Aukce kapela Kryštof. Cílem Aukce je získání finančních prostředků pro Nadaci AGROFERT (IČ: 241 88 581), konkrétně pro šest dětí (resp. mladistvých) potýkajících se s vážnou nemocí či postižením. Číslo účtu pro dar je: 107-82280287/0100, variabilní symbol 18062015.
  3. Aukce bude probíhat 18. 6. 2015 na internetových stránkách provozovaných Organizátorem, které jsou zpřístupňovány veřejnosti pod doménou www.idnes.cz/aukce.
  4. Aukce se může zúčastnit každá fyzická osoba, která je platně zaregistrována v muj.idnes.cz a která je plně svéprávná.
  5. Účastníkem Aukce je osoba splňující podmínky uvedené v předchozím odstavci, která respektuje pravidla Aukce a která zašle způsobem níže uvedeným svůj návrh.
  6. Organizátor si vyhrazuje právo dle vlastního rozhodnutí v průběhu Aukce měnit její pravidla, popřípadě Aukci v jejím průběhu zrušit.

II. Průběh Aukce

  1. Aukce bude zahájena Organizátorem dne 18. 6. 2015 v 9:00 zveřejněním základní částky na shora uvedené internetové adrese.
  2. Po zveřejnění základní částky dle předchozího odstavce mohou Účastníci Aukce posílat Organizátorovi své závazné návrhy převyšující tuto základní částku, a to prostřednictvím formuláře na internetových stránkách www.idnes.cz/aukce. O pořadí nabídek se stejnou částkou rozhoduje čas jejich doručení. Organizátor si vyhrazuje právo kontaktovat Účastníka na základě údajů uvedených v registračním formuláři muj.idnes.cz. Pokud se registrační údaje ukážou být nepravdivými či pro Aukci nepostačujícími, Organizátor takový návrh z Aukce vyřadí. Jinak návrh s označením Účastníka uveřejní na stránkách Aukce.
  3. Každý Účastník může v průběhu Aukce zaslat i více návrhů, přičemž platí, že platný je vždy návrh nejvyšší.
  4. Návrhy může Účastník posílat v průběhu dne, kdy Aukce probíhá, a to kdykoliv během trvání Aukce až do jejího ukončení dle odstavce 5.
  5. Konec Aukce je naplánován na 16:00:00 dne 18. 6. 2015. Jestliže některý z Účastníků přihodí v posledních třech minutách před uplynutím tohoto limitu, Aukce se automaticky prodlouží o další tři minuty; to neplatí pro Aukci 90 balíčků vstupenek, která se neprodlužuje. Když další z Účastníků tuto nabídku přebije, Aukce se znovu prodlouží o další tři minuty, a to až do doby, kdy poslední nejvyšší nabídku nikdo nepřebije po dobu tří minut. Teprve potom Aukce končí. Vítězem se stává Účastník, který přihodil nejvyšší částku. U Aukcí, jejichž předmětem je větší počet vstupenek, se vítězi Aukce stává příslušný počet Účastníků, kteří přihodili nejvyšší částky, popř. nejdříve nejvyšší částky.
  6. Organizátor bez zbytečného odkladu po ukončení Aukce vyzve vítěze Aukce, tedy Účastníky, kteří podali návrhy s nejvyšší nabídkou, k poskytnutí jím uvedené částky jakožto účelového daru pro Nadaci AGROFERT na účet číslo: 107-82280287/0100, variabilní symbol 18062015., a to do 1 pracovního dne od této výzvy. Po připsání částky na tento účet bude příslušnému Účastníkovi Aukce na základě jeho vyžádání předáno potvrzení o přijetí daru a příslušné vstupenky, popř. voucher na koncert. Předání se uskuteční v sídle Organizátora, popř. v případě vstupenek přímo v kině Aero.
  7. V případě, že vítěz Aukce ve stanovené lhůtě nezašle Nadaci AGROFERT jím uvedenou částku odpovídající vítězné nabídce a nejpozději v den koncertu neprokáže Organizátorovi zaslání částky, popř. zaslání výslovně odmítne, může Organizátor vyzvat dalšího v pořadí k poskytnutí tímto Účastníkem nabídnuté výše daru, popřípadě Aukci ve vztahu k příslušným vstupenkám či některým z nich, popř. ve vztahu k soukromému koncertu zrušit. Právo volby přísluší Organizátorovi.

III. Osobnostní práva Účastníků

Účastí v Aukci každý Účastník souhlasí s tím, že Organizátor je oprávněn užít jména, příjmení a podobizny vítězů Aukce, ve sdělovacích prostředcích, zejména v deníku Mladá fronta DNES a na internetovém serveru iDNES.cz, a to i za účelem propagace Organizátora a Nadace AGROFERT s tím, že Účastníci zároveň souhlasí s tím, aby Organizátor (popř. pro něj třetí osoby) pořizoval a dále za výše uvedeným účelem šířil jeho projevy na zvukových a obrazových či zvukově obrazových záznamech.

IV. Zveřejnění pravidel

Tato pravidla budou po celou dobu trvání Aukce zveřejněna na internetových stránkách www.idnes.cz/aukce.

Kvestor ČZU: Nejlepší disciplínu měli při nácviku na útok zahraniční studenti