Ptejte se muže, který vařil vybraná menu arabským šejkům

Konec rozhovoru

Osobnost již neodpovídá. Čtenáři se ptali do 27. února 2009 do 11:20

OTÁZKA: Dobrý den, jak jste v Brně spokojený a co váš Brněnský tým je to stejné jako v Dubaji a jte zde spokojeny? Christofr
OTÁZKA: Dobrý den, nedávno jsme u vás byli s manželem na večeři a velmi jsme si pochutnali. Tímto Vám chci poděkovat za skvělý gurmánský zážitek a doufám, že zůstanete Brnu delší dobu věrný :-) Jana
OTÁZKA: Jak se Vám líbí v Brně? franta
OTÁZKA: Jaké jsou v Dubaji ženy? :) Teodor
OTÁZKA: Dobrý den. jak to bylo v kuchyni s hierarchií? Byly ženy méně než muži? Marla
OTÁZKA: Jak jste si zvykal na arabskou kulturu? Překvapilo vás něco? Igi
OTÁZKA: Dobrý den Davide, proč jste se vrátil z ciziny zpět do ČR? marta
OTÁZKA: Projevuje se nějak islámský přístup k ženám i v kuchyni či v restauraci? Feministka
OTÁZKA: Proč jste se vrátil z ciziny zpět do ČR? katka
OTÁZKA: Co si myslíte o bio potravinách? Mají podle vás opravdu jinou/lepší chuť? Před nedávnem jsem četla, že je to jen velký bysnys? Vaříte z bio potravin? Martina
OTÁZKA: Dobrý den Davide, je mi 21let a mým největším koníčkem je jídlo. Až budu u vás v restauraci co dobrého by jste mi uvařil pro můj mlsný jazýček? Petra
OTÁZKA: Zdravím vás, co mají rádi Arabové? Liší se nějak naše chutě od jejich? Honza Janík
OTÁZKA: Dobry den, varite rad i doma, nebo to nechavate na partnerce/mazelce? Monika
OTÁZKA: Dobrý den, existuje ve světě ještě nějaké tučnější a méně zdravé jídlo než je knedlo-vepřo-zelo? Franta
OTÁZKA: Co nejpodivnějšího jste kdy vařil a co jedl? Běta
OTÁZKA: Hezký den, chtěl jste být barmanem, umíte připravit nějakou alkoholovvou specialitku, nebo se soustředíte jen na jídlo? Karla B.
OTÁZKA: Výborná jídla tvoří většinou netradiční ingredinece. Ty jsou ale celkem nesehnatelné nebo velmi drahé? Dají se nahradit něčím "českým" bez toho, aniž by pokrm přišel o svou chuť? Jana
OTÁZKA: dobrý den, gratuluju k takové zkušenosti, připravovat jídla v hotelu Burj Al Arab. Chtěl bych někdy přijít i do Noemovy Archy, kde teď vyříte. Dočetl jsem se, že se tam vaří i hmyzí speciality. Na webu jsem ovšem jídelníček těchto specialit nenašel :(. Kdy bych se na mohl těšit? Jaké máte zkušenosti s přípravou těchto jídel? Chutnají Vám? Rád bych nějakou hmyzí specialitu vyzkoušel, ale nevím, kterou zkusit. Doporučil byste mi nějakou? Popřípadě v jaké cenové relaci se tyhle hmyzí speciality pohybují? Doufám, že cenu tajit nebudete ;), protože si myslím, že v tomto odvětví v Brně těžko budete hledat konkurenci. Ať se daří. MM

Upozornění

Redakce si vyhrazuje právo na odstranění otázek s vulgárním nebo urážlivým obsahem.