Tomáš Pluháček on-line

Konec rozhovoru

Osobnost již neodpovídá. Čtenáři se ptali do 2. září 2009 do 14:20

OTÁZKA: Dobrý den, zajímalo by mne, proč se moje oblíbená kvasnicová patnáctka prodává jen v Brně v pivovarské restauraci? Nebo se mýlím? Trávím v Brně jen dva dny v týdnu a do PET lahve mi ji nenatočí... Nováček Josef
OTÁZKA: Dobrý den. Chci Vás jen upozornit, že tazatelé Socna a Rimmer jsou provokatéři, vůbec jim neodpovídejte. Starobrno OLÉÉÉ !!! _buran
OTÁZKA: Jste celkem fešák, nešel byste se mnou na pivo? Verča Staroholka
OTÁZKA: Platí v případě Starobrna ono okřídlené "Chlast - slast" anebo spíše známé "Lepší studená Němka než brněnské pivo"? Arnold J.Rimmer BDP
OTÁZKA: Taky si myslíte, že značka a chuť Starobrna je ta nejlepší u nás ? Brňák
OTÁZKA: Dobrý den, můžete mě prosím říct, jak to je s hostanem? Byl jsem teď ve Znojmě a všude ho točí, byť pivovar je zavřený. Je možné vyrábět pivo v Brně a jen proto, že vlastníte práva ke známce Hostan ho jako Hostan prodávat? Jaký je dnes rozníl Mezi Hostanem a Starobrnem? Děkuji Strýc
OTÁZKA: Dobrý den. v Pivovarské pivnici míváte na čepu Starobrno 15°. Je to pivo , ze kterého použitím HGB(dolitím vody) řežete dvanáctku, jedenáctku a desítku?Nikde jinde se totiž nedá sehnat. Děkuji za odpověď. Marek Divilek, Brno umbob
OTÁZKA: Dobrý den V posledních letech se piva Starobrno zlepšila. Přesto mám pocit, že většina piv velkých pivovarů (i některá vaše) dnes dnes chutnají stejně. Ztrácí se osobitost piva a je čím dál obtížnější značky piva chuťově rozpoznat. Jste vy nějakým způsobem ovlivňován vařit pivo, které se bude chutí blížit víc evropskému průměru aby se v zahraničí lépe prodávalo? Bretislav Mikel
OTÁZKA: Pivo piju, ale nejsem blázen jako mnozí v diskuzi... Proč myslíte že lidé tak bojovně nadávají či naopak hájí zrovna svou značku piva? Eva
OTÁZKA: Dobrý den, jaké pivo pijete nejradši?? Zuzana
OTÁZKA: Zdá se mi, že počet hospod se Starobrnem v Brně ubývá. Kde dříve tradičně čepovali Starobrno jsou teď jiné značky. Je to jen pocit, nebo můžete uvést čísla ? F2
OTÁZKA: V které hospodě v Brně je Starobrno nejlepší? pivař
OTÁZKA: Jak zajišťujete, aby pivo v konkrétním podniku bylo ve srovnatelné kvalitě, jako při opuštění pivovaru? Anonym
OTÁZKA: Co vy osobně radíte k pivu přikusovat? Pepina
OTÁZKA: Dobrý den, chtěl bych vysvětlit reklamní slogan - Starobrno - nejlepší pivo na celé Moravě - když nejprodávanějším a tím pádem i nejlepším pivem na Moravě je beskydský Radegast... děkuji, přeju hezký den Dj Kimmi
OTÁZKA: Co všechno má na v pivovaru na starosti sládek? teres
OTÁZKA: Mám bohužel opačnou zkušenost. Jedenátcka OK, ale co se stalo s desítkou. Hrůza ! fil
OTÁZKA: Můj přítel má Starobrno za nejlepší pivo na světě. Slyšela jsem, že v sobotu v rámci dne otevřených dveří budete mít i exkurze, myslíte, že se na ně dostaneme? Měl by hroznou radost. Děkuji! Petra Šedivá
OTÁZKA: Co byste doporučil laikům, jak se dá poznat dobré pivo (nemyslím konkrétní značku)? Jsou pro jeho degustaci nějaká základní pravidla? poetr968
OTÁZKA: Dobrý den, pane Pluháčku, jak vypadají každodenní povinnosti vrchního sládka velkého pivovaru? Kolik piva denně vypijete? Nepřepilo se Vám už Starobrno? Iva Lacinová
OTÁZKA: Chutná vám pivo i od některé z konkurenčních značek? Rozumějte: mimo koncern Heineken. Děkuji kubik
OTÁZKA: Dobrý den, účastním se soutěže Starobrněnské žně a potřeboval bych napovědět kolik piva se za srpen a září uvařilo ve vaší varně? Poradíte mi? Marcel Vostrý
OTÁZKA: Co Vás vlastně vedlo k tomu, že jste šel studovat pivovarnictví? Neláká Vás mít svůj vlastní minipivovar? štamgast
OTÁZKA: Pane sládek,proč váš výtvor zanechává v ústech divnou pachuť bahna a má silně projímavé účinky? Jedná se o záměr? socna
OTÁZKA: Když jsme se před deseti lety přistěhovali do Brna, tak mi Starobrno vůbec nechutnalo. V posledních pár letech si ho ale s chutí dám. Je to tím, že už jsem si na jeho chuť zvyknul, nebo se něco stalo s recepturou nebo výrobní technologií a pivo se nějak změnilo k lepšímu? trenér

Upozornění

Redakce si vyhrazuje právo na odstranění otázek s vulgárním nebo urážlivým obsahem.