- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tak nevím, jestli je to dostatečně eko. Přeci jen ta výroba nákladná na energie. Zrovna v Africe by se asi lidem vyplatila solární pec.
11 kč/kg, to je slušná palba za topivo. Na druhou stranu, pokud dělají 2t měsíčně, tak utrží 22000 kč. To se určitě vyplatí :-)
Jen aby nám ty brikety prosím nevozili do Evropy.
Jak je to dlouho co tu byl článek o CO2?
by mě zajímalo, čím se ti afričani krmí, když produkují hořlavinu...?
A pak že prý: ..nehoří Péťo, nehoří!!
Ale v žumpě jsou i vlasy a chlupy. To nějak oddělujou nebo to pak při tom grilování nevadí?
Zpracují kaly karbonizací, tedy podobně, jako se zpracovává dřevěné uhlí. Tím odstraní dusíkaté a sirné látky, tedy zdroj zápachu.
Konečně pořádnej nápad, tady to opravdu nebude úplně k h.o.v.n.u. :-)