Diskuze

VĚZEŇSKÁ KUCHAŘKA: Přibývá tu vegetariánek. Pomocnic s nožem se nebojím

Obyvatelky věznice ve Světlé nad Sázavou si nejvíce pochutnávají na sladkých pokrmech, což může souviset s drogovou závislostí v minulosti řady z nich. V posledních letech mezi nimi rychle přibývá vegetariánek, prozrazuje tamní šéfkuchařka Světlana Barcíková. V kuchyni rozděluje úkoly i zaměstnaným vězeňkyním. „Po dobrém se s nimi pracuje lépe,“ říká v rozhovoru pro seriál Lidé Česka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

super rozhovor...paní kuchařka má můj respekt!R^V

5 0
možnosti

PRoč chce stát po kuchařce, aby měla maturitu? vždyť je to řemeslo.... nebo možná proto že to je pozice séfkuchařky a částečně zastřešuje tu logistiku kuchyně?

0 0
možnosti

Díky za článek, pohled na zajímavou a neobvyklou profesi.

3 0
možnosti

nic neobvyklého na profesi kuchaře nevidím....

0 1
možnosti

Pak je jasné, proč z našich daní padne na každého vězně tisícovka denně.

A docela by mě zajímalo, kolik rodin (které také platí na ty vězně daně) si takové jídlo může denně dovolit. Víte, kolik, stojí třeba jogurt?

6 12
možnosti

Jakože vězni mají přestat jíst? Nebo mají začít vařit hnusně, když je to pro vězně? Obyčejný bílý jogurt stojí i necelých 5 korun, tento luxus si obvykle může dovolit i čtyřčlenná rodina.

17 0
možnosti

Zatím nejzajímavější článek ze seriálu lidé česka .

3 0
možnosti

Část odsouzených pracuje u Babiše v Kosteleckých uzeninách. Možná právě proto přibývá vegetariánek.

15 1
možnosti

Jak to odsuzuji, tak možná kdybych tam ten sajrajt viděl, taky by ze mě byl vegetarián.

2 0
možnosti

Jen mi hlava nebere, proč všem musí dát stejnou porci.

Některé si drží linii a normální porci z části vrátí, jiné si chtějí přidat a nemohou...

0 0
možnosti

Proto, že jsou v base?

10 0
možnosti

Super článek, díky za něj R^

17 0
možnosti