- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Taky ho nemusíte brát hned za slovo. Víte jak to myslel...
Rozuměl bych tomu, kdyby vyráběly půllitry nebo džbánek, ale k čemu je takováto láhev dobrá?
To s tou bránou, že tudy projede všechno, co jde do světa, je blbost. Alespoň to si mohli ověřit. V pivovaru jsem dělal brigádně závozníka. Náklad jsme odváželi zadní branou, která ústí do ulice Jateční (nákladní auta do 10t, velká vozidla vyjíždějí/přijíždějí velkou hlavní bránou). Trochu ověřovat fakta, než něco napíšete, prosím.
To uprednostnovani vozickaru pri ruznych charitativnich akcich mi uz leze krkem. A to podotykam, ze muj otec byl taky vozickar.
Prazdroj hodně ztratil na své skvělé chuti a kvalitě, je to důsledek vyrobených 2 milionů hekťáků ročně, hon za zisky na pozadí vlastnických veletočů nadnárodních firem.
Jo je to tak, když se vaří metodou ředění vícestupňového piva a za unikátní plzeňskou vodu se vydává uměle upravovovaná voda z řeky braná přes plzeňskou teplárnu, tak je něco špatně.
K čemu je to dobré? Nalijete si do toho jiného lahváče?