- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Téma až do října. Přímo žurnalistický majstrštych .-)
Tyhle experimenty nechápu, vědomě pozřít satana. Doufám že si to alespoň užili
Pravděpodobně byli praktikující křesťani. My ateisté jsme na satana imunní
"je nutné vyvolat zvracení, pokusit se zintenzivnit vyprazdňování střev" Tohle u této houby nemusíte řešit, vyřeší se to rychle samo.
Pokud satana skutecne dobre povarite, tak neni jedovaty. Ale stejne bych ho nejedla.
Ta manželka, než upadla do komatu ještě stačila zašeptat: "Jedna paní mi ale říkala, že když tu houbu dobře povařím, tak je nejlepší na cibulce s kmínem" .-)
Tahle houba prý většinou nezabíjí, ale na zážitek po požití této houby člověk už nikdy nezapomene a příště si dá opravdu velký pozor.
Nechtěl bych být průkopníkem otrav satanem. zde je podrobně popsáno co si dobrovolně (opakovaně) vytrpěli- https://cs.wikipedia.org/wiki/Otrava_h%C5%99ibem_satanem
Hm, tenhle ilustrační obrázek je trochu lepší, než ten košík praváků, který tu byl původně
Jj konečně jsme se dočkali...
Všude se píše, že po dostatečné tepelné úpravě satan jedovatý není, takže asi tady se stala chyba. Každopádně já bych ho radši nezkoušel.
A nespletl jste si to s kolodějem nebo kovářem????