Diskuze

Šéfkuchař nejlepší restaurace světa se zastřelil

Francouzsko-švýcarský šéfkuchař Benoit Violier, jehož restaurace v Crissieru nedaleko švýcarského Lausanne byla v prosinci vyhlášena nejlepší na světě, byl v neděli nalezen doma mrtvý. Jak s odvoláním na policii informovala agentura AFP, patrně spáchal sebevraždu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Získat 3 hvězdičky je zatraceně těžké. Ještě těžší je, ty hvězdičky si udržet. To je čistý a neuvěřitelný stress, který každý neunese.

0 0
možnosti

Protože vyděl pořad o vaření s Láďou Hruškou a zjistil, že ten borec z Česka je lepší než on! (Ironie) ;-)

0 0
možnosti

J78a23n 80Š33v48á22b

1. 2. 2016 13:58

To jsem se teda lekl, že to byl náš "ANO ŠÉFE", už jsem v klidu, Polhraid je od teďka na prvním místě on. :-)

1 0
možnosti

Musel jsem se zasmát. Pak že pravda bolí.

1 0
možnosti

Nejlepsi je hospoda kam chodej staly zakaznici co ma dobry pivo a poctive vari.U Michelinu se obcas nestacim divit co vymejslej za koniny.

0 0
možnosti

hlavně si z toho nedělejte hlavu a choďte tam, co jste zvyklý.

0 0
možnosti

Jestli mu udělal fén Polhreich, tak se tomu nejde divit.

0 0
možnosti

tak mi to připomnělo film Vatel o fr. kuchaři Francois Vatelovi ....

0 0
možnosti

Když dáváš na cibulkový základ ke konci mletou papriku, tak si před tím ten kastrol dej na chvilku stranou. Jen ji krátce zpěň a hned to zalej, nejlépe teplou vodou. Když si to nepohlídáš, tak to dopadne takhle. Někdo si to prostě moc bere.

0 0
možnosti

Je to smutná záležitost, nechápu ale proč nám novináři podsouvjí že sebevražda má souvislost ausgerecht s michelinskou hvězdičkou.

0 1
možnosti

Je vidět, že jen sláva a peníze k životu nestačí. Asi chybělo něco,co se penězi zaplatit nedá. Je to smutné.

0 0
možnosti

Tak kdybych se měl dostat po jakýsi tlak z uděleného ocenění, tak pak by bylo lepší takové ocenění s díkem odmítnout a spolehnout se jen na ocenění klientely, která do podniku chodí jíst. :-/

2 0
možnosti