- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Získat 3 hvězdičky je zatraceně těžké. Ještě těžší je, ty hvězdičky si udržet. To je čistý a neuvěřitelný stress, který každý neunese.
Protože vyděl pořad o vaření s Láďou Hruškou a zjistil, že ten borec z Česka je lepší než on! (Ironie)
To jsem se teda lekl, že to byl náš "ANO ŠÉFE", už jsem v klidu, Polhraid je od teďka na prvním místě on.
Musel jsem se zasmát. Pak že pravda bolí.
Nejlepsi je hospoda kam chodej staly zakaznici co ma dobry pivo a poctive vari.U Michelinu se obcas nestacim divit co vymejslej za koniny.
hlavně si z toho nedělejte hlavu a choďte tam, co jste zvyklý.
Jestli mu udělal fén Polhreich, tak se tomu nejde divit.
tak mi to připomnělo film Vatel o fr. kuchaři Francois Vatelovi ....
Když dáváš na cibulkový základ ke konci mletou papriku, tak si před tím ten kastrol dej na chvilku stranou. Jen ji krátce zpěň a hned to zalej, nejlépe teplou vodou. Když si to nepohlídáš, tak to dopadne takhle. Někdo si to prostě moc bere.
Je to smutná záležitost, nechápu ale proč nám novináři podsouvjí že sebevražda má souvislost ausgerecht s michelinskou hvězdičkou.
Je vidět, že jen sláva a peníze k životu nestačí. Asi chybělo něco,co se penězi zaplatit nedá. Je to smutné.
Tak kdybych se měl dostat po jakýsi tlak z uděleného ocenění, tak pak by bylo lepší takové ocenění s díkem odmítnout a spolehnout se jen na ocenění klientely, která do podniku chodí jíst.