Diskuze

Šéfkuchaře uštkla useknutá hlava kobry. Než mu dali protijed, zemřel

I mrtvý had může být smrtelně nebezpečný. Na vlastní kůži se o tom přesvědčil čínský šéfkuchař, který připravoval speciální polévku z kobřího masa. Useknutá kobří hlava ho uštkla a nešťastník zemřel, než mu stačili podat protijed. Informoval o tom britský list Daily Mail.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Manželka po mně chce kabelku z krokodýlí kůže. Asi jí tenhle článek ukážu, aby ji to přešlo. To by tak hrálo, aby jí třeba prst nebo ruku v nestřežené chvilce ukousla!

0 0
možnosti
JF
JN

J48a89n 88N98o86v51o74t47n70ý

28. 8. 2014 13:58

Podobně by se mohly projevit všechny ty zubožené a vražděné krávy, slepice, prasata atd., třeba by se lidé vzpamatovali ...

5 10
možnosti

neuvěřitelné..

0 0
možnosti
JB

J29a86n 29B83a61r91t84o28š

28. 8. 2014 12:03

Indiáni mají přísloví, že zabitý had zemře až po západu slunce...

6 0
možnosti
ES

A proto nejezte hady... Chápu však, když je hlad, tak je hlad...

0 0
možnosti
OG

O69n43d94ř42e31j 76G41r59i60m

28. 8. 2014 11:22

To se stalo snad už minulý týden, ne?

3 0
možnosti
HM

Kdo s čím zachází, tím taky schází :-/

3 0
možnosti