- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Puch se táhne celou Amerikou a zasahuje i hutně Evropu.Hnilobný puch zániku.?
Prakticky všechny tyto omáčky se vyrábí stejně a také při tom řádně voní. Vše, co je fermentované, neboli hnije.. Chili, sojová, ústřicová.. Ostatně, ono naše české magi nebo masox je také voňavé pošušňání.
jak tu premiru capsicinu snaseji zamestnanci?
Nejspis nejaci ilegalove z Mexika, pro nez zamestnavatel nemusi zajistovat bezpecnost prace.
Sriracha je pěknej nářez, a jestli to mají špatně odfiltrovaný, tak se nedivím těm lidem, že jim je blbě ... nechápu, proč to nestrčí pár mil za město, kousek za městem je Sierra, kde by to tolik nevadilo ...
No, docela pálí, ale že by to byl nějakej fakt nářez, tak to rozhodně ne.
Kdysi jsem byl v nějaké vesnici u Opavy, kde je cukrovar. Tisíckrát radši bych bydlel u továrny na omáčky.
Představte si, že by vám někdo na horní ret přidělal poličku a na ní vysypal pytel (a teď mi promiňte ten výraz, jinak to říci nejde) hoven.
Jake omacky, je to jako kecup nebo BBQ sauce. Na jidlo se toho dava jenom kapka, protoze to je dost palive. Omacka je takova svickova nebo koprova vy prekladatele!
Takže pane překladateli, co měli napsat, továrna na "jako kečup" nebo "jako BBQ sauce". V česku tomu ovšem říkáme všemu omáčka.
Je to mazec, nedavno jsem delal omacku z morugy a neustale jsem u toho kaslal. Jsem schopen to jist, ale pri nadechnuti to neskutecne drazdi dychaci cesty...Delaji to ale jenom papricky chinense...