Diskuze

Šéfkuchař se přesunul z Brna na Čeladnou. Dokáže kouzlit i s kyselicou

Michal Göth je v gastronomii pojem. Uspěl například v prestižním Maurerově výběru nejlepších restaurací a má i svůj fanklub, který za jeho jídly dojíždí. Nově do Beskyd, kam se z Brna za vařením přestěhoval. "Chci povýšit brynzu nad ricottu," říká.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hmmm a co jako? Ma snad v televizi porad jako Babice? Nema tak se aspin pozna kvalita...

0 3
možnosti
Foto

I81v16a53n 88M53a74r98e75k

21. 8. 2013 21:29

No pokud nemá poctivě šlapané valašské zelí a klobásu dobře vyuzenou téže provenience může s "kyselicou" (po valašsky >kyseliců!)" kouzlit" kolik chce stále to bude jen žbrnda dobrá tak akorát vylít do kanálu za stálého míchání ! ! ! 8-o

2 6
možnosti

Kdyby zhubnul v obliceji, tak vypada uplne jak muj tata :-)

1 2
možnosti

P20e80t30r 40Š71t90e82f77k83a

21. 8. 2013 19:40

a číst umíte? ;-D

0 1
možnosti