Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Jak prožívají vedra kuchař, tesař či sklář? Šílenost a očistec, říkají

Extrémní teploty trápí všechny bez výjimky. Jsou však profese, z nichž horko činí téměř nesnesitelnou řeholi. Kuchař, sklář i tesař se shodují, že pracovat ve čtyřiceti až šedesáti stupních je naprosto šílené. Po směně už ani nemají chuť na zábavu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P90a42v39e97l 10O33d67r19a16z16i38l 6524459817650

Je to děs. U nás kuchaři pracují v tak strašných podmínkách, že na oběd do kantýny ani nechodím. Nějak nemám v 40°C+ chuť na rajskou s knedlíkem.

0/0
5.8.2013 8:37

L52u46c62i86e 28M48u93s29i55l62o93v13á 7641568811197

A tak si kazi zdravi.... a az budou potrebovat lekare budou platit jak mourovati...

0/0
4.8.2013 22:12

M20i68l96o23š 34P84e23l63c28m53a84n 1552660173632

A co pekari?? :-)))

+2/0
4.8.2013 19:21
Foto

M25i38l93a78n 61V98a17n17h32a96r23a 1837458167292

Pečou v noci;-)

0/0
4.8.2013 20:11

M13i62l34o95š 28P83e48l68c40m67a33n 1972670733632

Noooo kez by to byla pravda,ale to je jen mylna predstava.Momentalne v noci tu mame 46 stupinku ;-)

+2/0
4.8.2013 23:42





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.