Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Jak prožívají vedra kuchař, tesař či sklář? Šílenost a očistec, říkají

Extrémní teploty trápí všechny bez výjimky. Jsou však profese, z nichž horko činí téměř nesnesitelnou řeholi. Kuchař, sklář i tesař se shodují, že pracovat ve čtyřiceti až šedesáti stupních je naprosto šílené. Po směně už ani nemají chuť na zábavu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P19a81v61e75l 81O63d74r22a41z25i17l 6684229167710

Je to děs. U nás kuchaři pracují v tak strašných podmínkách, že na oběd do kantýny ani nechodím. Nějak nemám v 40°C+ chuť na rajskou s knedlíkem.

0/0
5.8.2013 8:37

L34u24c89i60e 86M61u82s19i56l32o85v43á 7671548311687

A tak si kazi zdravi.... a az budou potrebovat lekare budou platit jak mourovati...

0/0
4.8.2013 22:12

M56i98l48o39š 29P65e57l54c22m20a79n 1162740503822

A co pekari?? :-)))

+2/0
4.8.2013 19:21
Foto

M71i12l87a76n 20V48a98n28h32a48r93a 1307608937282

Pečou v noci;-)

0/0
4.8.2013 20:11

M23i91l84o87š 12P63e60l59c24m44a82n 1852450783692

Noooo kez by to byla pravda,ale to je jen mylna predstava.Momentalne v noci tu mame 46 stupinku ;-)

+2/0
4.8.2013 23:42





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.