Diskuze

Je to očistec, říká obsluha rozpáleného grilu. Před vedrem neuteče

Někomu se daří vyhnout se letnímu vedru v klimatizované kanceláři, jiní ho ale i při práci zakoušejí na vlastní kůži. S pekelnou výhní se denně potýká například Jiří Kalina, který ve stánku v karlovarské Varšavské ulici prodává čerstvě grilované maso. U rozpáleného grilu tráví deset hodin denně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Hezký  - a co jako ........... nikdo toho chlapce do takové práce nenutí - proč nenapíšete o ostatních povoláních kde si lidi nevyberou  - řidiči , zedníci .....

0 2
možnosti
Foto

Pane Novák, četl jste ten článek pořádně? Ten pán tam sám říká, že mu tato práce nevadí....tudíž se do práce nutí tak akorát on sám....myslíte si, že řidiči si povolání profi řidiče sami nevybrali? Tak proč si tedy dělali řidičák vyšší, jak sk. B a jezdí s tahači či autobusy...já bych řekla, že si to také vybrali oni sami....

0 0
možnosti
DK

Ta žebírka má ale bezkonkurenční !!VR^;-D

5 0
možnosti
KH

Již po mnoho let máme agregáty, ze kterých vane chladný vzduch. I v otevřeném stánku by se mohl kapku ochladit. Pravda, je tam trochu spotřeba té elektrické energie, ale oproti spotřebě grilu je to zanedbatelné. A při těch cenách grilovaných produktů by nikoho nějaká ta pětka za elektriku nezničila.;-D

1 0
možnosti
VN

To není rozpáleným grilem,ale sluníčkem co pere do stánku.

0 1
možnosti
KH

Tak v zimě mu je tam zas tepleji, než ostatním venku. ;-D

3 0
možnosti
RK

to je nejaky PR clanek?

2 6
možnosti
Foto

Pán je borec, sám jsem kuchař,ale mám v kuchyni alespoň možnost zalést do chlaďáku na pivo. Vydrž chlape a ať ti to tam šlape.R^

9 0
možnosti
KH

K82a30r67e39l 31H35a94g49e77r

23. 7. 2013 19:07

a co na to bezpečák? to je docela i na pokutu....

3 7
možnosti

A50l67a38n 31Ř72e89p63k93a

23. 7. 2013 19:45

Proč jako? Pracovat se musí a pitný režim určitě na pracovišti má.. ;-)

1 2
možnosti