- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Hezký - a co jako ........... nikdo toho chlapce do takové práce nenutí - proč nenapíšete o ostatních povoláních kde si lidi nevyberou - řidiči , zedníci .....
Pane Novák, četl jste ten článek pořádně? Ten pán tam sám říká, že mu tato práce nevadí....tudíž se do práce nutí tak akorát on sám....myslíte si, že řidiči si povolání profi řidiče sami nevybrali? Tak proč si tedy dělali řidičák vyšší, jak sk. B a jezdí s tahači či autobusy...já bych řekla, že si to také vybrali oni sami....
Již po mnoho let máme agregáty, ze kterých vane chladný vzduch. I v otevřeném stánku by se mohl kapku ochladit. Pravda, je tam trochu spotřeba té elektrické energie, ale oproti spotřebě grilu je to zanedbatelné. A při těch cenách grilovaných produktů by nikoho nějaká ta pětka za elektriku nezničila.
To není rozpáleným grilem,ale sluníčkem co pere do stánku.
Tak v zimě mu je tam zas tepleji, než ostatním venku.
Pán je borec, sám jsem kuchař,ale mám v kuchyni alespoň možnost zalést do chlaďáku na pivo. Vydrž chlape a ať ti to tam šlape.
a co na to bezpečák? to je docela i na pokutu....
Proč jako? Pracovat se musí a pitný režim určitě na pracovišti má.. ;-)