- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Varování pro další mistry japonské kuchyně,zejména ty,kteří pomýšlejí na dvůr šoguna Okamury.
Pokud to byl tak úžasný kuchař, tak mohl snad unést to, že to někomu nechutná. Nechat se zmlátit za 20EUR....divné...
Nevím, ale něco mi tu nehraje. 10 euro stojí v Německu bratwurst s hranolkama na benzince. Pochybuju, že by za takové ceny vařil světoznámý kuchař. A že by se pak kvůli pětistovce šel rvát do baru.
20 euro pro dva na Syltu ? pecene nudle ze zeleninou a hovezim ?
Prodava se to v balicku, stoji to ( zde v USA .20 centu ) a jmenuje se to
" Top Rahmen noodles " studenti a mnoho chudiny to poziva.....da se to uvarit a nebo po uvareni hodit na panev... ta zelenina je par susenejch stonku a hovezi je jenom vyvar ! Peknej sajrajt....
a ty vis co jim naserviroval ten kuchar? Soudit pokrm podle nazvu muze byt dost osidne.
Ten objekt je teď volný? .... bylo by dobré zavolat Babicovi!
dulezity je ze jsou na svobode. ted je nejak nasmerovat k pohlreichovi
a jeste bych rada uvedla clanek na pravou miru: nezemrel po bitce, jak svetova media nespravne uvadeji, ale po tom co ho nespokojeni hoste donutili tu slichtu dojist. Nozawa se sice snazil ukryt v sousednim baru a za pomoci koralek neutralizovat obsah zaludku. bohuzel osudnou se mu stala posledni sarze oblibene moravske blindovice z likerky drak
Je třeba podotknout, že právo nezaplatit na straně hosta existuje. Objednávkou dojde k uzavření smlouvy a pokud dodaná služba neodpovídá kvalitou nebo popisem původní objednávce, lze ji reklamovat. Pokud nejsou schopni v restauraci vadu rychle odstranit, lze od smlouvy odstoupit (nezaplatit). Nelze ale reklamovat v případě, že mi jídlo prostě jen nechutná.
No jo, ale proč jeden z nejlepších kuchařů světa zřejmě prodával ohřívaný nudle z Kauflandu? Za dvacet ojro to těžko mohlo být něco jinýho
Kdybych měl zabít každýho českýho hospodskýho, u kterýho mi nechutnalo, byl bych slavnější než Čikatilo a nebylo by kde jíst.
Dobrý článek!Kuchař se přihlásil o svoji čest u týpků,kteří se jinak asi cpou párkem v rohlíku
no ale za dvacet éček těžko mohli nějak ze svýho stylu vybočit