Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Seznamte se: devět oceněných dobrot z Pardubického kraje

Pokud při nákupu potravin nehledíte jen na cenu a navíc oceníte regionální výrobce, čtěte pozorně. Odborná porota nedávno opět vybrala v devíti kategoriích kvalitní potraviny z Pardubického kraje. Podmínkou byl jejich zdejší původ, a to i z hlediska surovin.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

rena116

Borovský chleba

gratuluji, neznám lepší, mám to štěstí že bydlím v kraji, kde ho můžu kupovatR^R^

0/0
17.6.2012 22:11

s(h)arka

Re: Borovský chleba

skvělej chleba dělá i Dymák v Heřmaňáku, kulatej , ta kůrka a vůně a chuť,no jako za Káji Maříka.... a o Jilemnickým ani nemluvě,to je dobrota....:-P

0/0
18.6.2012 10:00

Já to nebyl, já to nebil!

Hodně smutné hodnocení

"Za co si ocenění naše špekáčky zasloužily? Je v nich maso! ... " :-(

+1/0
17.6.2012 11:37

Jitřní dar

Re: Hodně smutné hodnocení

Mně spíš přijde komické cenění za hlívu.

0/0
17.6.2012 16:33

Kurt21

Re: Hodně smutné hodnocení

Tak je to trochu zvláštní, ale med taky není zrovna "výrobek". Navíc ta hlíva je opravdu dobrá.

0/0
17.6.2012 17:31





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.