- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
že v každém článku úplně jiné informace, včetně informací v tv a výpovědi veterinářky, která do kamery tvrdila, že zvířata byla evidentně ubitá..... tak nechápu, kdo fakt chce kožich z lišky
Ani slovo omluvy za desinformaci. Tedy novináři! Fakt bída. Nejenom, že dnes neumíte svou mateřštinu, ani pracovat s informacemi, ale už ztrácíte i slušnost ke čtenářům. Skutečně smutné.
u psů by tam ležely ty kožešiny a ne naopak.
měli hned jasno a za všechno mohli škaredí Vietnamci. Ach ti Čecháčci, to je mindrák jak poleno.:-))
Nevšimla jsem si, že by tu někdo spojoval zvířata s Vietnamci. Jen jsme se tu bavili o receptech na psí maso, které byly čínské. Stejně jako nabídka mletého psího masa.
naloží se na 2 dny s česnekem a jalovcem, pak se normálně upečou. Dá se dělat i guláš nebo se přidává do klobásek. Je to poměrně kvalitní maso. Ale pozor, aby se do masa nedostal obsah vnitřností.
že těch šrapnelů na ulici neubylo!
... já teda nejsem žádný Smotlacha, ale podle mě, liška je druh jedlý. Tuhý, ale jedlý...
vcera to byli pejsci, co se s nima pres noc stalo?