- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tohle tofu bylo určitě zdravější než bůček
já na těch fotkách vidím samý chcíplý kuřata a žádnou sóju. A skoro bych vsadil klobouk, že finální produkt byl určen pro vlastní komunitu. Ostatně, co oči nevidí, srdce nebolí. Tofu nepožívám, ale uzeniny občas ano. A velice si vybírám. Ono z těch superhygienických potravinářských podniků lezou takové fujtajbly, že by to odradilo i celkem nevybíravého ghůla. Stačí se jen dostat k receptuře a polezou vám oči z důlků a možná povolí i svěrače.
výjezdní příkaz do konce června ? Není to zbytečně dlouho, když je teď září ?
nebo přihořívá? Proč to nenapíšou přímo?
Cesi, kupujte pouze od Cechu! Tak nevim, nekde jsem to uz slysel.........zakony jsou pro fsechny...a kdyz ne...tak Ruebe ab! To uz jsem take nekde slysel! Ona to bude mozna otazka nabidky a poptafky. Kdyz ten jejich sajrajt nekdo kupuje, tak to budou vyrabet! A co vubec ma TOFU co delat v ceske kuchyni? TOFU-KNEDLO-ZELO?
To co se dnes označuje jako "česká kuchyně" jsou jídla, která si dříve lidé dovolili jednou týdně, chudší jednou měsíčně. Nemůžete se divit že se od toho dnes lidi odklání,"tradiční" kuchyně = hutná omáčka ze smetany, jídlo těžké na trávení, do toho kynuté knedle a spousta uzeného, proto se ostatně taky tvrdí že "česká" kuchyně je jedna z nejnezdravějších v Evropě.
Když si to dali lidi v neděli na sváteční oběd tak to nevadilo, zbytek týdne jste žral luštěniny, bobule a podobně, navíc jste po svátečním obědě mohl dát oddech. Berte taky v potaz, že tehdy se lidi nedožívali běžně 70+ let takže nějaké rakoviny tlustého střeva z jídel je netrápily (resp. oni umřeli podstatně dřív na něco jiného). Dnes tohle prostě musíte brát v potaz...
Drůbeží koncentrák, drůbež bez peří mluví za vše. Jen mi chybí informace, kam tu drůbež převezli. Tedy pokud vůbec.
No, ono v oficiálních chovech to o moc lepší není
proč se policie montuje do výroby sýra (viz nadpis článku). Pokud se budou zabývat takovými problémy, budou pořád naříkat, že jich je málo
Policie se montuje do cizinců - proto se taky její složka (pro někoho překvapivě) jmenuje "cizinecká".
Neviem, či by si to Kojejci mohli dovoliť doma. Vraj to nevyrabali legálne. Keď si pomyslim, čo všetko súkromnik musí podstupiť, keď si chce otvoriť napr. elektro. Hygiena má na neho neskutočné požiadavky, ktoré pravdepodobne Korejci nesplňovali ani pri výarobe potravin
A víte co ej k tomu zajímavé? Do jejich jídelen se chodí stravovat pravidelně minimálně desítky tisíc lidí, občas určitě stovky tisíc. A bez ohledu na špínu na zemi (na zemi, ne na pultě), na krysy, holuby a divoké kachny lovené na udici a podobně, nikdy nevypukla epidemie. Takže to asi přecejen neupravují tak špatně. Nebo jsou celé hygienické předpisy na pííp.