- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
kolikpak mají ještě možností hygienici z Kochova berlínského epidemiologického institutu. Možná je zdroj dávno doma v Turecku , Albánii a všude , kde mají s hygienou jiné zkušenosti
A nyní se budeme bát jestli nás nechtějí nekde přiotrávit. Tak s takovou únií se jděte vycpat!!
Přesně tak. Proč bychom měli podporovat německé zemědělce, posílat jim zisky za jejich maso a podporovat jejich zaměstnanost. Naši zemědělci potřebují zisky a být zaměstnáni. Mělo by se tady prodávat naše maso.
mají Němci vůbec nějaké schopné biochemiky, když nedokáží nákazu lokalizovat. Podle toho co jedli a kde se pohybovali nemocní, by to přece našlo i malé dítě.
Pokud se jednalo zrovna o ty klíčky a pokud šlo o jednu zamořenou várku, tak nic nenajdou. Mají prakticky nulovou travnlivost, v okamžiku vypuknutí epidemie byly již snědené, nebo v popelnici.
zkouska na otrocich byla uspesna, populaci muzeme regulovat jak jinak si vysvetlit e-coli bkterii ktera je odolna na 8 druhu nejbezbejsich antibiotic. penicilin, tetracyklin,nalidixic acid, trimethoprim-sulfamethoxazol,
cephalosporins, amoxicillin / clavulanic acid, piperacillin-sulbactam, piperacillin-tazobactam.
E.coli se totiz nikde jinde ani vyskytnout nemuze. To je tak kdyz desetisice prasat/krav/kurat jsou krmeny antibiotiky, aby to vubec v tech mega zpracovarnach prezily.
Bude levný maso! Teď se o tom mlelo na diskusi o výhoncích (částečně ještě i o okurkách).
už se těším, jaká potravina bude v podezření zítra a pozítří ...