Diskuze

Testy potvrdily první případ nákazy smrtící bakterií v Česku

Národní referenční laboratoř sdělila, že americká turistka hospitalizovaná v Praze se nakazila krvácivým průjmem. U pacienta z jižní Moravy naopak testy nákazu vyvrátily.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

rytíř Smyl Flek z Nohavic

1. 6. 2011 8:58
tip

neví někdo kde maj okurky zadarmo?

0 0
možnosti

ičmeka už potřetí smazali

31. 5. 2011 18:27
Pokud chce být Idnes aktuální

pak žádám, aby byl přidán do výběru průjmový smajlík. :-P

0 0
možnosti

Kai-ten

31. 5. 2011 18:03
Teroristické okurky

Předchozí článek uváděl, že okurky jsou v tom nevinně, a tenhle je opět osočuje z terorismu. Kde je pravda? Čemu věřit? Co jíst? Křišťálová lupo, poraď!

0 0
možnosti

regina1

31. 5. 2011 18:13
Re: Teroristické okurky

;-DVyčistit Evropu od španělských okurek asi tedy nebude to pravé-ořechové. Nějaké čištění by to asi chtělo:-P

Tady asi neporadí ani lupa, ani baba.

0 0
možnosti

na to se nedá dívat

31. 5. 2011 17:55
pomoooooooooooooooooooc

nezapomente ritualne spalit nejen vsechny okurky, ale radci jakoukoliv jinou zeleninu!!!!

0 0
možnosti

unknown

31. 5. 2011 17:10
Vít jim dělá výtěry

;-D;-D;-D

0 0
možnosti

jozko skocdopole

31. 5. 2011 16:41
Jenom je mi VELICE divne,

ze ve Spanelsku nikdo touto nemoci netrpi ??

0 0
možnosti

ja314

31. 5. 2011 17:48
Re: Jenom je mi VELICE divne,

Vsak uz podezreni na spanelske okurky Nemci stahli.

0 0
možnosti

horduch

31. 5. 2011 16:39
bio okurky ,bio nafta

všechno stojí za  předražené  lejno,doufám že se ti skopčáci z toho pořádně pokálej a snad se opamatují, taky jim přeji pořádnej energetickej kolaps

0 0
možnosti

Smradlavej čmoud z komína

1. 6. 2011 16:27
Re: bio okurky ,bio nafta

nikde se nepotvrdilo, že to bylo okurkama

takže to mohl být nějaký anti-bio útok

0 0
možnosti

bitkar

31. 5. 2011 16:10
a ted

kdyz se vi, ze to neni z okurek, aby idnes prepsali vsechny nadpisy :D a hygienici co je testujou si je muzou umejt a snist.

0 0
možnosti

bourbon

31. 5. 2011 16:06
Převařovat, převařovat, převařovat!

Moje matka ráda jídávala nevařenou zeleninu. Naučil ji to nějaký zdravovědec, vitaminový prorok, ještě před válkou. Prý se vařením ztrácejí vitaminy. Když máti bylo už přes 80, postihla ji střevní pohroma. Náš rodinný (dříve obvodní) lékař od ní zjistil, že si pravidelně pochutnává na nevařené nebo jen ovařené listové kapustě. Vysvětlil jí, čím se ta zelenina na polích zalévá (zaručeně fekální biomasou) a že kapustu prakticky nelze dočista umýt. Převařovat, převařovat, převařovat, poradil jí. Pak se obrátil na mně: uvařte jí hutný vývar z půlky kuřete. Za dva dny byla máti OK. 

P.S.: právě mi v ledničce zplesnivěl biosýr.

0 0
možnosti

jozko skocdopole

31. 5. 2011 16:43
Re: Převařovat, převařovat, převařovat!

Ten biosýr převař (asi 5 minut ve vrici vode) a bude to v pohode.

0 0
možnosti

jozko skocdopole

31. 5. 2011 16:05
Ja okurky dukladne uvarim, pak necham zchladnout

nez z nich delam salat.

0 0
možnosti