- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
veškerou zeleninu je nutno před požitím řádně desinfikovat.doporučuji savo,případně chlorové vápno.desinfikuje a bělí..................
môže hromadne vyvolať psychickú traumu, ktorej rozsah nemusia psychiatrické kliniky zvládnuť. Infektológovia by preto mali urýchlene hľadať aj iné zdroje nákazy. Som rada, že redakcia si to uvedomuje a zakázala diskusiu o článok vyššie.
Než podáte ženě okurku, je dobré ji z bezpečnostních důvodů nakrájet jináč chudáci lidi, měl jsem jen salmonelu a bohatě mi to stačilotři týdny mimo jakýkoliv provoz
Dopuručuju si podle spisku páně Batisty omévat přirození vlažnou vodó.
Hlavně aby nenastala melounová sezona, to by bylo k nepřežití
Co třeba cukr. Jeho výrobu nám evropská dotační pravidla sebrali, respektive znatelně pokrátili. A až se někdo přiotráví cukrem vyrobeným kdesi v rozvojových zemích, tak se budeme zase divit. Jak je to proboha možné?! Vždyť to byl Bio cukr.
Co třeba hovězí maso z Francie. Kde je jistota že je v pořádku. Proč nepochází od našich chovatelů. Bez dotací levněji nemožné. Proč ty dotace můžou mít tam a né naši zemědělci tady.
Dále např. na podzim zelí. Z polska i za 3kč za kilo. A přitom u nás jsme řekl bych experti na pěstování. Ale za takovou cenu je nevyrobíme. dokonce se i zaorává!!!
Okurka způsobuje krvavé průjmy - nebude to tím, že patří spíš na talíř?