- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
No a co dnes jime? Rozmlety kopyta a kureci paraty smixovany se zaludky a tukem....
Veľmi Vás prosím, prídte k nám do Komárna v lete.Máme tu plno komárov a nevieme čo s nimi.Budeme Vám vdační.
nerozumím té nechuti k hmyzu, navíc dobře kulinářsky upravenému. Rozhodně je to lepší a zdravější strava, než vepřové plné dioxinů, kuřecí, po kterém rostou mužům ňadra nebo nahnilé ovoce ze supermarketu...
samozrejme kdyz to reknou vedci tak to preci musi byt. Ja jim na ty jejich srac.. kaslu at jsou protejnove jak chteji. Zakousnout se do poradneho masa je pohoda, kterou si pro sebe necha jen nobilita.
Clanek nas jen pripravuje na duchodovou reformu.
v africe si pochutnavaji na prazenych kobylkach, chutnaji jak prazene mandle. maji na ty kobylky strikat chemii nebo je pochytat a zbastit?
a ta milionová hejna! mohli by je i vyvážet, že jo?!
kdyz uz jsem snedla s chuti zabi stehynka, sneky, krevety, chobotnice, proc ne pro zmenu svaba na cesneku?
a toulavých koček taky, že jo! Jen aby Tě Kubiška nerozsápala
moční červy než ty směsy,co jsu dnes v uzeninách.Vždyť ani nevíme,co v tom ve skutečnost je
mouka, sója, sádlo,koření, žádné tajnosti.
ze zadny steak uz mit nemusim.
kde to nakupuješ?