- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
nevím, ale vím, jaká je kvalita medu ze supermarketu v porovnání s medem přímo od včelaře. Ten ze supermarketu mi nesmí do baráku. Nálezy SZI, ČOI a dalších to jen potvrzují.
tj 96,7% lihu a nějaká ta voda...to by mne zajímalo, jak to sem dovezli bez spotřební daně... :-). O poškození zdraví spotřebitele tu nemůžer být ani řeč:-)
Tak do česka to mohli vozit normálně autama...už hodně dlouho nekontrolujou všechny auta na hranici...
...myslím, že v těch končiných by to chutnalo i v originální koncentraci. Největší riziko by byla zvýšená chuť na Radegasta...
ze směsi na výrobu desinfekce! a já si řikal, že yt panáky chutnaj strašlivě a je člověk u po nich akorát ještě strašlivěji
96% ET a 4% vody...prostě líh ze kterého většina lihovarů dělá alkoholické nápoje...zředí se to s příslušným poměrem vody a přidají chemické esence a máte vodku...pánové jen dělali to co si vy (krom abstinentů) kupujete pod drahými značkami z obchodů...
doufám, že aspoň v supermarketech todleto normálně neprodávají
právě že tohle šméčko končí hlavně v Kauflandech a spol...
v hospodách všech kategorií se toto děje, když si dám nějakýho toho panáka někdy to chutná hrozně