Diskuze

Plesnivé sklepení pod nádražím zásobovalo Varšavu masem na kebab

Při rekonstrukci hlavního nádraží ve Varšavě dělníci objevili skrytou místnost, ve které turecký podnikatel skladoval maso na kebab, který se pak prodával na různých místech v polské metropoli. Maso se v plesnivé místnosti i porcovalo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

rugerforever.2

18. 8. 2010 21:31
To je odporný štvavý článek

podnikatel jen aplikoval svůj způsob podnikaní a hygieny tak, jak je na to zvyklý!

0 0
možnosti

???...!

18. 8. 2010 13:34
Pokud to není vyloženě toxické, tak o nic nejde.

Stejně se to všechno v trávícím systému postupně rozloží na jednotlivé aminokyseliny a další  látky, ze kterých si organismus bere potřebné sloučeniny pro své neustálé přebudovávání a k čerpání energie.:-P

Je celkem jedno zda to bere z plesnivého kebabu nebo dokonalého stejku.:-P

0 0
možnosti

Deleter

18. 8. 2010 13:39
Re: Pokud to není vyloženě toxické, tak o nic nejde.

Jasně, a takové aflatoxiny, to nám nic neudělá, dyk je to příroda, žé?

0 0
možnosti

lůvejroznec

18. 8. 2010 13:19
Ale hlavně že se pořád kritizuje Mc Donald´s

;-D

0 0
možnosti

Deleter

18. 8. 2010 13:38
Re: Ale hlavně že se pořád kritizuje Mc Donald´s

To je taky ekl a navíc neskutečně předraženej.

0 0
možnosti

Cocotus______Interruptus

18. 8. 2010 12:48
Jak říká Jirka Babica, důležité je se rychle a levně najíst

8-o;-D;-D

0 0
možnosti

Dan2

18. 8. 2010 11:46
Jak je to dlouho

co se našly na Národní třídě u turků s kebabem zbytky spermií v mase...?

0 0
možnosti

Cocotus______Interruptus

18. 8. 2010 12:50
Re: Jak je to dlouho

Pravá domácí majonéza? ;-D

0 0
možnosti

KMJ

18. 8. 2010 11:24
? ? ?

A někdo si snad myslí že je to u nás jiné ? Do nějakých těch vietnamských , čínských , tureckých a pod .  " jídelen " bych nešel i kdybych měl padnout hlady . Jednou jsem to udělal v Holandsku a stačilo mně to na zbytek života .

0 0
možnosti

nenápadně maskovaný Kei

18. 8. 2010 11:31
Re: ? ? ?

Souhlas R^

0 0
možnosti

Pohodomil

18. 8. 2010 11:03
Proč jen Varšava

Mletý kebab, který se tu prodává v těch začuzených polohospodách se průmyslově vyrábí po tunách za hodinu jako polotovar, je to humus všech humusů. Kdo si dá práci najde tam namleto všechno, včetně zobáků, kopyt, kůže, očí i peří... Ze zákulisních zpráv to dělají po spaření z celých zvířat, což zákazník v tom množství hmoty nepozná a je to proto i levný. Gyros z celých plátků masa se tu moc nechytá. Pročpak asi... "obyčejný člověk" si radši dá biohmotu ala kebab, jen když ušetří...:-/

0 0
možnosti

Krysator

18. 8. 2010 11:42
Re: Proč jen Varšava

Mletý kebab? Neobsahuje toto slovní spojení trochu vnitřní rozpor? Co jsem zatím viděl, vždy to bylo z plátků masa, ovšem nejím u stánků, takže se mohu mýlit.

0 0
možnosti

FerdaMravenecaBroukPytlik

18. 8. 2010 10:46
maso

Aspoň vím, co nemám v Polsku jíst. Ale na druhou stranu, maso na kebab by mělo být trochu uleželé, je pak lepší ;-D!!

0 0
možnosti

valachia

18. 8. 2010 10:36
Kebab

POLSKA EŠŤĚ NĚZGYNULA !!

0 0
možnosti

FandaVV

18. 8. 2010 10:28
A co naše nádražíčka?

I pod pražským hlavákem je hafo různých chodeb - dříve tam třeba jezdily ještěrky s kuframa, to už se ale moc dnes neděje, posílat zavazadla extra vagónem. A různých ex-výtahů tam je také dost.

A pamatujete na Břeclav? Tam zas měli ty metráky dopisů.

Schválně, že by u nás nic?

0 0
možnosti