Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Plesnivé sklepení pod nádražím zásobovalo Varšavu masem na kebab

Při rekonstrukci hlavního nádraží ve Varšavě dělníci objevili skrytou místnost, ve které turecký podnikatel skladoval maso na kebab, který se pak prodával na různých místech v polské metropoli. Maso se v plesnivé místnosti i porcovalo.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

rugerforever.2

To je odporný štvavý článek

podnikatel jen aplikoval svůj způsob podnikaní a hygieny tak, jak je na to zvyklý!

0/0
18.8.2010 21:31

???...!

Pokud to není vyloženě toxické, tak o nic nejde.

Stejně se to všechno v trávícím systému postupně rozloží na jednotlivé aminokyseliny a další  látky, ze kterých si organismus bere potřebné sloučeniny pro své neustálé přebudovávání a k čerpání energie.:-P

Je celkem jedno zda to bere z plesnivého kebabu nebo dokonalého stejku.:-P

0/0
18.8.2010 13:34

Deleter

Re: Pokud to není vyloženě toxické, tak o nic nejde.

Jasně, a takové aflatoxiny, to nám nic neudělá, dyk je to příroda, žé?

0/0
18.8.2010 13:39

???...!

Re: Pokud to není vyloženě toxické, tak o nic nejde.

Napsal jsem přece " ....Pokud to není vyloženě toxické.....".:-)

0/0
18.8.2010 13:43

rugerforever.2

Chlapec asi nepobral příliš informací

o spórách plísní a aflatoxinech. Ale mouře přispěl!;-DR^

0/0
18.8.2010 21:32

lůvejroznec

Ale hlavně že se pořád kritizuje Mc Donald´s

;-D

0/0
18.8.2010 13:19

Deleter

Re: Ale hlavně že se pořád kritizuje Mc Donald´s

To je taky ekl a navíc neskutečně předraženej.

0/0
18.8.2010 13:38

pulper4

Re: Ale hlavně že se pořád kritizuje Mc Donald´s

Aspon potraviny skladuji v podminkach 21 stoleti!!!

0/0
18.8.2010 15:18

Paul Sulc

Re: Ale hlavně že se pořád kritizuje Mc Donald´s

A krouti vam nekdo ruce, aby jste si ten hamburger koupil?

0/0
19.8.2010 1:49

Deleter

Re: Ale hlavně že se pořád kritizuje Mc Donald´s

Heh, to by moh někdo zkusit.

0/0
19.8.2010 9:41

Cocotus______Interruptus

Jak říká Jirka Babica, důležité je se rychle a levně najíst

8-o;-D;-D

0/0
18.8.2010 12:48

Dan2

Jak je to dlouho

co se našly na Národní třídě u turků s kebabem zbytky spermií v mase...?

0/0
18.8.2010 11:46

Cocotus______Interruptus

Re: Jak je to dlouho

Pravá domácí majonéza? ;-D

0/0
18.8.2010 12:50

minio

Re: Jak je to dlouho

To je prastara legenda tradujici se v ruznych statech o ruznych stancich uz minimalne 30 let...

0/0
18.8.2010 14:05

KMJ

? ? ?

A někdo si snad myslí že je to u nás jiné ? Do nějakých těch vietnamských , čínských , tureckých a pod .  " jídelen " bych nešel i kdybych měl padnout hlady . Jednou jsem to udělal v Holandsku a stačilo mně to na zbytek života .

0/0
18.8.2010 11:24

nenápadně maskovaný Kei

Re: ? ? ?

Souhlas R^

0/0
18.8.2010 11:31

Pohodomil

Proč jen Varšava

Mletý kebab, který se tu prodává v těch začuzených polohospodách se průmyslově vyrábí po tunách za hodinu jako polotovar, je to humus všech humusů. Kdo si dá práci najde tam namleto všechno, včetně zobáků, kopyt, kůže, očí i peří... Ze zákulisních zpráv to dělají po spaření z celých zvířat, což zákazník v tom množství hmoty nepozná a je to proto i levný. Gyros z celých plátků masa se tu moc nechytá. Pročpak asi... "obyčejný člověk" si radši dá biohmotu ala kebab, jen když ušetří...:-/

0/0
18.8.2010 11:03

Krysator

Re: Proč jen Varšava

Mletý kebab? Neobsahuje toto slovní spojení trochu vnitřní rozpor? Co jsem zatím viděl, vždy to bylo z plátků masa, ovšem nejím u stánků, takže se mohu mýlit.

0/0
18.8.2010 11:42

Pohodomil

Re: Proč jen Varšava

Proč rozpor??? Točit na tyči se může kdeco, třeba sádra :-) . Já zas často vidím kebab z mletého, vlastně je to "sekačka" na tyči... co mám informace, z čeho to v Německu turci patlají, tak se tomu vyhýbám. Naopak Gyros je docela pochoutka... jenže tam se točí právě skutečné maso :-)

0/0
18.8.2010 11:49

Krysator

Re: Proč jen Varšava

Jo, to je fakt, na tyči se může točit opravdu ledacos... Akorát jsem měl pocit že gyros a kebab jsou 2 slova v různých jazycích, označující v principu totéž. Přeji dobrou chuť do Německa!

0/0
18.8.2010 11:59

yyyeeeaaahhh

Re: Proč jen Varšava

máš pravdu, je to opravdu jeden produkt s tím rozdílem, že kebab není kuřecí, kvůli náboženství. Btw. měl jsem v Německu jednou tak výborný kebab, že na něj dodnes vzpomínám. Původ a druh masa mi byl neznámý, ale tipoval bych to na jehněčí. Nicméně ta chuť byla famózní.

0/0
18.8.2010 13:20

Freddie33

Re: Proč jen Varšava

Kebab a gyros neni to same. Kebab je mlete maso, gyros jsou platky masa. Kebab pochazi z turecka, gyros z recka.

0/0
18.8.2010 13:28

Deleter

Re: Proč jen Varšava

Nemáte pravdu. Gyros i kebab jsou původně plátky masa. Mleté maso je komerční ekl. Rozdíl je jenom v tom, že kebab si nedáte vepřovej.

0/0
18.8.2010 13:37

Pattr

Re: Proč jen Varšava

I kolem tyče, ale to je zase o něčem jiném a pohledově příjemnějším.

0/0
18.8.2010 12:17

Deleter

Re: Proč jen Varšava

To se pletete, skutečně se dělá kebab/gyros z mletýho polotovaru. V brně dokonce měli tak odpornej, že chutnal jako rok otevřenej kuřecí luncheonmeat - což jsem prodavač řekl a ten ekl jsem mu tam nechal.

0/0
18.8.2010 13:34

FerdaMravenecaBroukPytlik

maso

Aspoň vím, co nemám v Polsku jíst. Ale na druhou stranu, maso na kebab by mělo být trochu uleželé, je pak lepší ;-D!!

0/0
18.8.2010 10:46

valachia

Kebab

POLSKA EŠŤĚ NĚZGYNULA !!

0/0
18.8.2010 10:36

FandaVV

A co naše nádražíčka?

I pod pražským hlavákem je hafo různých chodeb - dříve tam třeba jezdily ještěrky s kuframa, to už se ale moc dnes neděje, posílat zavazadla extra vagónem. A různých ex-výtahů tam je také dost.

A pamatujete na Břeclav? Tam zas měli ty metráky dopisů.

Schválně, že by u nás nic?

0/0
18.8.2010 10:28

mimostojící

Bezdomovci

Uprimne ted doufam, ze ty bezdomovce opravdu vyhnali.

0/0
18.8.2010 10:27

yyyeeeaaahhh

Re: Bezdomovci

;-DR^

0/0
18.8.2010 13:21

???...!

Re: Bezdomovci

;-D

0/0
18.8.2010 13:42

flames828

...

Ono, dát si cokoliv k jídlu na varšavském hlaváku, to chce pořádnou dávku odvahy. Vlastně už jen se pohybovat po tomhle nádraží je docela adrenalin, pražský hlavák je proti tomu ráj, vesnická zastávka s příjemným posezením a obsluhou, kvalitním zázemím a dost vysokým hygienickým standardem.

0/0
18.8.2010 10:23

killy

No, jestli to bylo Penicillium chrysogenum......

:-/

0/0
18.8.2010 10:22

fitzie

plesnivé sklepení zásobovalo?

to tam ta hmota tak nějak rostla na nějakém zmutovaném organismu? ;-D

0/0
18.8.2010 10:20

nccch

Kdo má ted chuť na kebab ?

0/0
18.8.2010 10:06

michalnadlabem

Re: Kdo má ted chuť na kebab ?

Já jo, ke mě je to z Varšavy dost daleko. :)

0/0
18.8.2010 10:07

zdeseny obcan

Re: Kdo má ted chuť na kebab ?

Pred par lety v Anglii zmizela asi trinactileta holcicka. Po case policie zjistila ze ji znasilnili dva tam nastehovani Arabove, pak ji zabili a nakonec telo rozrezali a dali do kebabu (provozovali totiz kramek).

0/0
18.8.2010 10:08

killy

No, to se příliš multikulturně nečte. Co ?

0/0
18.8.2010 10:24

fulcrum

Re: No, to se příliš multikulturně nečte. Co ?

Myslíš, že ji kulturně obohatili?

0/0
18.8.2010 11:28





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.