Diskuze

OBRAZEM: Gurmáni pod Hradem ochutnali křepelku, telecí líčka i sushi

Labužníci si dali o víkendu sraz v zahradách Pražského hradu. Na Prague Food Festivalu si pochutnali na dobrotách z kuchyní tří desítek špičkových českých restaurací.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

FandaFlinta

31. 5. 2010 7:55
Kolik stála

jedna porce ústřic ve "festivalové" ceně?

0 0
možnosti

banned star

31. 5. 2010 21:29
Re: Kolik stála

Ať stála cokoliv, jen sebevrah jí ústřice, když nemá moře na dohled. Takhle jsme jedli ústřice tenhle víkend u nás - pusťte si video s tím veslujícím frajerem http://goodlifevancouver.com/tag/lund-shellfish-festival/

0 0
možnosti

hrdý Buďžes

31. 5. 2010 7:21
Je to úchylné

Prasnice má velmi silný mateřský pud. "Gurmáni" ji vezmou neodstavené mládě, zabijí, upečou, sežerou. Čínští gurmáni jedí i lidské plody. Máme tedy ještě co dohánět.

0 0
možnosti

hrdý Buďžes

31. 5. 2010 7:22
Re: Je to úchylné

"mrtvolky novorozenců a zárodky dětí staly v Číně nejnovějším doplňkem pro zdraví a krásu. Nejen, že je placenta považována za prostředek pro krásu, ale potracené plody jsou často vyhledávanou pochoutkou. V Kung-tungu je po gurmánských tělesných částech velká poptávka a dají se dokonce zakoupit prostřednictvím nemocnic. Reportéry stopy této formy kanibalismu přivedly až do provincie Liao-ning.  Přestože si lidé mohou části lidských těl finančně dovolit, stále jsou na ně pořadníky a ti se správnými kontakty mohou dostat lidské části „nejvyšší kvality“, což znamená více vyvinuté plody. Mužský plod je považován za „prvotřídní kus“.

0 0
možnosti

banned star

31. 5. 2010 1:04
Telecí líčka klidně jo

ale sashimi si v Praze dá jen naprosté pako neboli gurmán.

0 0
možnosti

František Pohřbený

31. 5. 2010 0:17
I servírování je zážitek

Pravda , taky vás dokáže vytočit když v TV uvaří nějaký blaf , narovnají z něho šílenou pyramidu na talíř a ani si k jídlu nesednou ? Zblajznou to na stojáka jak někde v autíku ?

0 0
možnosti

fan12

30. 5. 2010 23:39
...

Zabodovalo také 60

dní vyzrálé české hovězí

jj začínající hniloba tomu dodá teprve ten správný šmak  ;-)   inu labužníci  ;-D

0 0
možnosti

Cocotus___Interruptus

30. 5. 2010 23:51
Re: ...

Ty jses fakt trouba. Cerstve hovezi je tvrde a hnusne. To maso musi vyzrat, teprve pak zmekne a je krehke a kvalitni. U hoveziho minimalne 14 dni, veprove tak tyden. Jedna se o chemicky proces, ale nikoliv o hniti. Zkus si o tom neco precist.

0 0
možnosti

velky bratr

30. 5. 2010 22:25
Gurman je zrout, Gourmet je labuznik

Ale tady me zamerny slov neprekvapuji... Vsechny clanky jsou na tom stejne.

0 0
možnosti