- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ať stála cokoliv, jen sebevrah jí ústřice, když nemá moře na dohled. Takhle jsme jedli ústřice tenhle víkend u nás - pusťte si video s tím veslujícím frajerem http://goodlifevancouver.com/tag/lund-shellfish-festival/
Prasnice má velmi silný mateřský pud. "Gurmáni" ji vezmou neodstavené mládě, zabijí, upečou, sežerou. Čínští gurmáni jedí i lidské plody. Máme tedy ještě co dohánět.
"mrtvolky novorozenců a zárodky dětí staly v Číně nejnovějším doplňkem pro zdraví a krásu. Nejen, že je placenta považována za prostředek pro krásu, ale potracené plody jsou často vyhledávanou pochoutkou. V Kung-tungu je po gurmánských tělesných částech velká poptávka a dají se dokonce zakoupit prostřednictvím nemocnic. Reportéry stopy této formy kanibalismu přivedly až do provincie Liao-ning. Přestože si lidé mohou části lidských těl finančně dovolit, stále jsou na ně pořadníky a ti se správnými kontakty mohou dostat lidské části „nejvyšší kvality“, což znamená více vyvinuté plody. Mužský plod je považován za „prvotřídní kus“.
ale sashimi si v Praze dá jen naprosté pako neboli gurmán.
Pravda , taky vás dokáže vytočit když v TV uvaří nějaký blaf , narovnají z něho šílenou pyramidu na talíř a ani si k jídlu nesednou ? Zblajznou to na stojáka jak někde v autíku ?
Zabodovalo také 60
dní vyzrálé české hovězí
jj začínající hniloba tomu dodá teprve ten správný šmak inu labužníci
Ty jses fakt trouba. Cerstve hovezi je tvrde a hnusne. To maso musi vyzrat, teprve pak zmekne a je krehke a kvalitni. U hoveziho minimalne 14 dni, veprove tak tyden. Jedna se o chemicky proces, ale nikoliv o hniti. Zkus si o tom neco precist.
Ale tady me zamerny slov neprekvapuji... Vsechny clanky jsou na tom stejne.