- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
A chleba si posolím briliantama?
pak to takhle dopadá.
Nějaké omezení množství soli chápu, ale zcela zakázat? Moje babička říkávala, že i do dortu se musí přidat trochu soli, jinak nebude dobrý.
Aspon ze to na ne zcela demokraticky prasklo. Ale plno amerikomilu stejnak zavre oci, pokud je jeste vubec otevrene maji
Na to může přijít jenom ten co se nudídoufám že to tady někdo neokouká
Lide co nemuzou pochopit, ze to nevyzaduje 300 milionu obcanu, ale jeden ujety levicak, coz se zatim neodhlasovalo, se presto povazuji za inteligenty. Zajimave
Vařit se solí umí každý, bez soli, to je umění
... guláš uvařený jako neslaný, už se dosolit nedá. Ovšem u hamburgerů je to jedno.
Tito kuchari nedelaji Hamburgry. Dokazes pochopit rozdil mezi stankem na hamburgry a restauraci s dobrym kucharem?