Diskuze

Newyorským restauracím hrozí zákaz solení, radnice argumentuje zdravím

Politik Felix Ortiz přišel s kontroverzním návrhem, který by newyorským kuchařům zakázal používání soli pod pokutou tisíc dolarů. Ortiz chce návrhem A10129 chránit zdraví hostů. Je to absurdní, naříkají kuchaři v americkém velkoměstě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
CP_RL

Charles panther _ růžový Lytton

28. 3. 2010 23:07
I to bóží hovádko ví, že bez soli to nejde............

A chleba si posolím briliantama?

0 0
možnosti
T

ten.jenz.bloudi.svetem5

28. 3. 2010 23:03
Když se dá přílišna moc poplatnému politikovi...

pak to takhle dopadá.Rv

0 0
možnosti
LL

Pejsátko

22. 3. 2010 11:22
Nepřehnal to pan radní trochu?

Nějaké omezení množství soli chápu, ale zcela zakázat? 8-o Moje babička říkávala, že i do dortu se musí přidat trochu soli, jinak nebude dobrý.

0 0
možnosti
A

Andrax

13. 3. 2010 9:21
vzor demokracie

Aspon ze to na ne zcela demokraticky prasklo. Ale plno amerikomilu stejnak zavre oci, pokud je jeste vubec otevrene maji  :-)

0 0
možnosti

crocodileclip

13. 3. 2010 6:24
Vařit bez soli?

Na to může přijít jenom ten co se nudí;-Ddoufám že to tady někdo neokouká8-o

0 0
možnosti
PM

pes Muki

12. 3. 2010 20:46
no jo

Lide co nemuzou pochopit, ze to nevyzaduje 300 milionu obcanu, ale jeden ujety levicak, coz se zatim neodhlasovalo, se presto povazuji za inteligenty. Zajimave

0 0
možnosti
ZA

azojaši

12. 3. 2010 18:41
vdovu Kubátovou na něj!

0 0
možnosti
CP_RL

Charles panther _ růžový Lytton

28. 3. 2010 23:06
Re: vdovu Kubátovou na něj!

;-D;-D;-D;-D;-D;-DR^

0 0
možnosti
TT

TClovek

12. 3. 2010 18:33
V čem je problém?

Vařit se solí umí každý, bez soli, to je umění :-)

0 0
možnosti
NS

Fikos

12. 3. 2010 18:09
Nakonec zakážou zpívat

:-)

0 0
možnosti
JM

Irish Stout

12. 3. 2010 17:59
Ještě zbývá v pivnicích zakázat čepování piva.

... guláš uvařený jako neslaný, už se dosolit nedá. Ovšem u hamburgerů je to jedno.

0 0
možnosti
PM

pes Muki

12. 3. 2010 20:44
Re: Ještě zbývá v pivnicích zakázat čepování piva.

Tito kuchari nedelaji Hamburgry. Dokazes pochopit rozdil mezi stankem na hamburgry a restauraci s dobrym kucharem?

0 0
možnosti