- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
To nejsou slávky, ale čeleď velevrubovití ... a : K jídlu se používají celé uzavřené škeble. Po důkladném propráním se
nožem škeble otevře a polovina lastury s masem se postaví na plotnu,
rožeň apod. Posolí se a posype jemně nastrouhanými kořeninovými
rostlinami.
člověk nemá v Praze konec konců co pohledávat, že Herr Bursík ..
nevím jakým právem bysme si měli pro sebe zabrat veškerý prostor
miliony Ukrajinců od smrti hladem,jen je vracejte a šetřte,asi budeme v Evropském protektorátu rádi,že je máme.
Proč v Evropském protektorátu? Snad nám budou dobrý až budem součástí Sovětského svazu, ne? V Evropě tak zle nikdy nebylo, žijí zde inteligentní tvorové. Což se ovšem nedá o Rusácích a jim podobných národech říci. Jsou spíš opičáci než lidi a taky tak přemýšlý. Škeble pro ně ani nemusí být vařené.
Vysoky obsah proteinu, chutove horke, lehce podobne kaviaru. Pokud se dobre pripravi do salatu, jde o lahudku. Pozor ale na jednu vec... skeble jsou zivymi filtry a pokud ziji ve spinave rece, jejich maso je plne tezkych kovu a jedovatych latek, chlorinu, polybifenilu apod. Ke konzumaci jsou hygienikem povolene jen skeble sadkove, to znamena slechtene v rezervoarech, kde je upravovana voda k nejvyssi cistote. Z reky konzumovat skeble je cire blaznovstvi a hazard.