Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Benedikt si přál štrúdl a hodně džusu

Kuře na všechny způsoby, jablečný štrúdl a pomerančový džus. Hodně pomerančového džusu. Takové menu dávají právě dohromady tři šéfkuchaři, kteří cestují s papežem. A jeden místní šéfkuchař - majitel italské restaurace Aromi na pražských Vinohradech - Riccardo Lucque.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Oldis_rab

a na veceri ho vemou

treba to Terezina?

0/0
26.9.2009 16:02

Oldis_rab

maskarada

nejvic v ucte mam frantiskany, ale tohleto zlate tele co se vozi po svete a doprava si heh, slovo moralka se v posledni dobe hodne malo pouziva.

0/0
26.9.2009 16:00

pepe999 from Salford

Je krize, dal bych mu varene zemaky ve slupce...

Na piti mu staci voda..

0/0
26.9.2009 15:45

RodoDendron

Se divím, že nechtěl EINTOPF...

Tradice je tradice...;-D;-D;-D

0/0
26.9.2009 15:38

kondicioner

jj skomnost

ty byla vzdy vlastnost kterou cirkev vyzarovala

0/0
26.9.2009 13:41

john.lgk

Re: jj skomnost

Co se divis? Kdyz i u nas zastupce vseho lidu velky JP snida v tech nejdrazsich restauracich a pak rekne: kdo z vas to ma?:-)

0/0
26.9.2009 13:54

obasp

Já bych ho pohostil vodou a suchám chlebem

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0/0
26.9.2009 13:41

obasp

A dostane "džus" z koncentrátu nebo mu ho vylisují čerstvý?

??????????

0/0
26.9.2009 13:40

kondicioner

Re: A dostane "džus" z koncentrátu nebo mu ho vylisují čerstvý?

vdyt to tam pisi cerstvy

0/0
26.9.2009 13:42

IgorAlelujev

Re: A dostane "džus" z koncentrátu nebo mu ho vylisují čerstvý?

neumí císt, to je jasný, a v postu nad tím dokazuje, ze neumí ani psát. proste prost´ácek omezeného ducha ;-D

0/0
26.9.2009 14:03

obasp

Re: A dostane "džus" z koncentrátu nebo mu ho vylisují čerstvý?

ty čteš ty články? 8-o Já čtu jenom titulky :-P

0/0
26.9.2009 14:04

cakekake

Re: A dostane "džus" z koncentrátu nebo mu ho vylisují čerstvý?

z koncentraku?

0/0
26.9.2009 13:55

Redman 69

A kde byl na velké straně,také v kolik hodin?

0/0
26.9.2009 12:52

________________________________

Re: A kde byl na velké straně,také v kolik hodin?

Pět minut po dýni s portským. :-P

0/0
26.9.2009 13:09

SeeM

hmm lanýže

ještě chybí chleba se solí

0/0
26.9.2009 12:48





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.