- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Blbá společnost,blbí lidé.
Moc špatní lidé,ti choroši.
Nikdo si nedokaze predstavit tu nadheru, kdyz prijdu vecer z Tour De Beer po londynskych pubech a nesmrdim jako popelnik... Dokonce ta neuveritelna vec, ze tricko ci bunda je pouzitelne vickrat nez jednou! Kdo tohle okusil (o super prilezitosti pro navazovani kontaktu pred hospodou pro kuraky nemluve), nechce uz jinak...
No myslím že většina kuřáků o tu vaši "super příležitost pro navazování kontaktů" vůbec nestojí, i když nutno říct že nenávist k hloupým militantním nekuřákům dovede lidi až překvapivě spojovat...
Myslim si ze tohle je idealismus typu komunizmu a volne ruky trhu ;)
Ono se to hezky rika ale v praxi tezko funguje. Vetsina hospod by byla
stejne kurackych protoze by si jejich provozovatele motivovani silnym
tabakovym prumyslem mysleli,ze jim to prinese podstatne vetsi
zisky....
Já jsem to udělal taky tak a dnes jsem v pohodě. Neustálé zdražování cigaret mě nechává chladným, stejně jako restaurace, kde si člověk nemůže po obědě zahulit. Pivo už mi chutná stejně, možna i lépe než kdysi s nezbytnou cigaretou. A bez toho ranního chrchlání se taky obejdu. Ale někdy mi ten kouř k...vsky zavoní.
... kurak smrdi... normalni je nekourit...
Stejně budou hulit jako ta prasata u nás. Nedávno jsem zažil jak nějakej chlápek hulil v dešti v nacpané zastávce autobusu. Co na tom že je to zakázané. Má se s ním někdo hádat? Když je tak bezohledný těžko říct jak by reagoval. A policie na to kašle. Takže zákaz je jedna věc a dodržování jiná...
musi zurit... clovek si otevre hospodu a ani si v ni nemuze sam zakourit...
asi neumím číst, "kypící čilým ruchem" jsem viděl jako "čpící puchem"
a mimochodem, studentce může být jedno, jestli umře na zápal plic, nebo na rakovinu, když je takový silný kuřák.
skoro vsichni umiraji na rakovinu a je uplne jedno jestli to je nebo neni kurak... na stari se dnes uz neumira..
cituji: "jestli jsi nikdy neviděl kuřáka, který si zapálí sotva odloží talíř, tak jsi nikdy nebyl v hospodě, já obědvám téměř jenom v restauracích, takže vím o čem mluvím, ty zjevně nikoli"
-
Jestli někdo obědvá výhradně v restauracích, tak s ohledem na své zdraví může klidně kouřit jak tovární komín.