Diskuze

Je krize. Šéfkuchař z Alcronu chystá jídlo za 55 korun

V Pražském kulinářském institutu se zrodil nápad uspořádat kuchařský kurz vysoké gastronomie v době krize. Cíle jsou opravdu vysoké – cena jedné porce nesmí přesáhnout 55 korun. Kurzu se zúčastnila i redaktorka MF DNES.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

liiba

14. 6. 2009 18:57
speciální kouřítko

Můžete mi, prosím, někdo poradit, ve kterém supermarketu lze koupit ono kouřítko na dotvoření chuti pokrmu?

Díky -L

0 0
možnosti

FandaFlinta

18. 4. 2009 16:46
za 55 kč

Podle obrázku bych řekl, že už je to jednou snědený.

0 0
možnosti

calypsol

18. 4. 2009 15:12
Co to je?

0 0
možnosti

ViIa Lesni

18. 4. 2009 14:50
.

Hasiči chytali na dálnici prasata z převráceného kamionu, Šéfkuchař z Alcronu chystá jídlo za 55 korun R^R^

0 0
možnosti

pinguone

16. 4. 2009 22:10
..redaktorka nema prsa...

..a hrasek je jak :-©   ;-D

0 0
možnosti

superpata

17. 4. 2009 14:10
Re: ..redaktorka nema prsa...

náhodou je moc pěkná

0 0
možnosti

me is me

16. 4. 2009 19:19
Czech food is the worst ever

There is no worse than Czech food its full of fats, CH, fried in cheap margarine and usually swims in smetana. No salads are eaten here and if already you call something salad u f**k it very very hard and bring it small, not fresh and not tasty at all!!!

I guess you will have to still eat your things called knedliky for the few next centuries till u will get a rough idea whatt a goos food is.

Meanwhile those who think they eat good in restaurants in CR will continue to pay best for the worst.

My simple advice: uses best ingredients and make simple food. Fresh vegetables, cheese (again, nothing cheap), herbs, seeds, chicken breast, olive oil and good wine (AGAIN no cheap)....

Good luck

0 0
možnosti

brnakk

17. 4. 2009 12:19
Re: Czech food is the worst ever

;-D you're just visiting the wrong restaurants :-P I can't stand the British food instead.[>-]

0 0
možnosti

efix

16. 4. 2009 17:15
ehm...

Taky vám připadá, že ten hrášek není něco, co bych měl sníst, ale co právě absolvovalo cestu přesně opačnou? :-© ;-D

0 0
možnosti

Lessfax

18. 4. 2009 14:39
Re: ehm...

R^

0 0
možnosti

Hirimiri

15. 4. 2009 18:57
Nechápu

"V rendlíku se zavaří trochu vývaru, přidáme zelený hrášek a necháme krátce osmažit." Asi tomu nerozumím, ale jak osmažím hrášek ve vývaru?

0 0
možnosti

Horalka Krušnohorská

16. 4. 2009 15:03
Re: Nechápu

k osmažení dojde po totálním vyvaření vývaru, bohužel to při pozdním zásahu odnáší i rendlík.... :-)

0 0
možnosti

puk

15. 4. 2009 17:13
Kreténe hloupej

Udělej guláš se šesti za dvacku a nemel. Tyhle blafy nikdo nežere, blbečku.

0 0
možnosti

other_side

14. 4. 2009 20:41
to je ale blbej clanek

to je proste blbej clanek,

0 0
možnosti