- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Můžete mi, prosím, někdo poradit, ve kterém supermarketu lze koupit ono kouřítko na dotvoření chuti pokrmu?
Díky -L
Podle obrázku bych řekl, že už je to jednou snědený.
Hasiči chytali na dálnici prasata z převráceného kamionu, Šéfkuchař z Alcronu chystá jídlo za 55 korun
There is no worse than Czech food its full of fats, CH, fried in cheap margarine and usually swims in smetana. No salads are eaten here and if already you call something salad u f**k it very very hard and bring it small, not fresh and not tasty at all!!!
I guess you will have to still eat your things called knedliky for the few next centuries till u will get a rough idea whatt a goos food is.
Meanwhile those who think they eat good in restaurants in CR will continue to pay best for the worst.
My simple advice: uses best ingredients and make simple food. Fresh vegetables, cheese (again, nothing cheap), herbs, seeds, chicken breast, olive oil and good wine (AGAIN no cheap)....
Good luck
you're just visiting the wrong restaurants I can't stand the British food instead.
Taky vám připadá, že ten hrášek není něco, co bych měl sníst, ale co právě absolvovalo cestu přesně opačnou?
"V rendlíku se zavaří trochu vývaru, přidáme zelený hrášek a necháme krátce osmažit." Asi tomu nerozumím, ale jak osmažím hrášek ve vývaru?
k osmažení dojde po totálním vyvaření vývaru, bohužel to při pozdním zásahu odnáší i rendlík....
Udělej guláš se šesti za dvacku a nemel. Tyhle blafy nikdo nežere, blbečku.