- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
kdo to neví ať se přihlásí do dalších dílů a konkurzů na pořady . . . jinak by totiž nebylo o čem točit a nebylo by se na co dívat . . . takže chvála každému přitroublému majiteli hospody který se nechá ukecat produkcí že práááávě on je tím vyvoleným pro úúúžasný pořad který mu pomůůůůže . . .
Jak jsem již psal, kompars tam byl dle mého názoru pro to, aby ukázal majiteli co je to mít plnou restauraci ... A ne proto, aby vyzdvihli "šéfkuchaře". Vždyť pan majitel ani netušil co je to vařit pro tolik lidí. Myslím, že šéfkuchař si skutečně nepotřeboval dokazovat svoje kvality nějakým placeným komparzem - vše bylo pro dobro pana majitele. Dali mu zadarmo know how, které nezužitkoval - to je celé.
máme hospodu a bylo to pro nás dost zajímavý, jsme zvědavi na další díly...
Já hospodu nemám a taky to bylo pro mě zajímavý Ale je dobře, že se na to dívají lidi od fachu - někdy si fakt připadám, jako že nás máte za blázny, kteřý nevědí rozeznat kupovaný a domácí knedlík, nebo máslo a margarín. Hodně zdaru a hostů.
pohostinský hřebík přímo na hlavičku.Ošizený blafy,to je přesné!
Obavam se, ze v nasich podminkach produkce proste musi krapet manipulovat, aby ten porad byl zajimavej i pro divaka, vetsinou skodolibyho. Zvlaste pak pri startu, kdy je potreba ziskat divaky.
Uprimne... koho by bavilo koukat na za beznejch okolnosti ponekud nudny pozadi deni v hospodach, kdyby to nebylo prikoreneny..
To co si můžete dovolit v Praze, vás ve většině měst ČR neuživí... Pokud se neomezí jen na kritiku kuchyně a z neprosperující restaurace udělá pan kuchař prosperující, prosím. Jinak je to pořad o ničem a vůbec se majitelům nedivím....
přesně tak dobvezli tam jen dva autobusy placeného komparsu, který snědl předražené meny a pak jen pomluvy. Jak muže být majitel v odniku když jich má víc? to jako on není člověk? Jen mu uškodili, ale to se tu v televizi nosí
dobře uvařená hovězí slabina v polévce je nesmírně chutná - je to přímo gastronomický orgasmus
Prave sem se vratil z restaurace, ktera se tvari jako 'lepsi'. Zajimavy interier, nekuracka, na prvni dojem slusny personal. Objednal jsem si michany napoj. Dle napojoveho listku mel obsahovat tequilu, lemitku, limetkovou stavu, cukr, jahodu a matu. To vse za 110Kc. Tedy neco podobneho mojitu, ovsem s tequilou. To, co jsem dostal, me sokovalo. Prinesli plnou sklenici o objemu 0,3l (cekal sem 0,1). Zadna jahoda, zadna mata. Po ochutnani bylo zrejme, ze objem je nahnany vodou. Tedy hlavni chut byla tequila redena vodou. Kazdy si asi dokaze predstavit, jaky to je hnus. Skoda tequily. A pochybuju, ze v tom byla ona limetkova stava, protoze to bylo prilis sladke.
...pokracovani nize...
...pokracovani k prispevku vyse...
Samozrejme sem reklamoval chybejici ingredience. Slecna servirka byla nekonflitkni devce, vubec nediskutovala a sla predat moji reklamaci majiteli restaurace, ktery onu nadheru osobne pripravil. Za chvili se vratila a sdelila mi, ze se omlouva, ale ze pan majitel rekl, ze 'jahody jim nedovezli' a ze jahoda je tam beztak 'pouze na ozdobu' a ze 'limetky jsou tam misto maty'. Absurdnost a lzivost sdeleni jsem nekomentoval a soustredil se pouze na vecne hledisko. Tedy opacil jsem, ze limetky nejsou dle napojaku _misto_ maty, ale tam maji byt obe, tedy limetky i mata. A ze je mi vlastne jedno, jakou funkci plni jahoda, ale ze tam ma dle listku byt take. Servirka se omluvila a sla predat moji odpoved panu majiteli. Dosla zpet s tim, ze dostanu slevu. Ze 110 se stalo 80. Dopil jsem, zaplatil na korunu 80Kc a opustil misto, kde uz me neuvidi. Tak je mi z toho vseho smutno. Jedna z mala nekurackych restauraci a bohuzel opet jeden kratkozraky majitel.
Pan Suchomel, autor tohohle clanku, zjevne nikdy nevidel Gordonuv porad, protoze by o nem jinak musel neco vedet a neplacal by takove kraviny. Ramsay se v jeho kuchynskych nocnich murach nezameruje ani zdaleka na kuchyne, ale na cely podnik a snazi se ze zadluzenych a nefungujicich podniku vytvorit prosperujici hospody. Jde o to, ze i pres znacne drsny pristup jde Ramsaymu predevsim o pozitivni vysledek. On tem lidem chce pomoci.
To samozrejme nepochopili hosi na Prime, respektive ta trapna produkcni spolecnost, ktera vykrada cizi model poradu. Krome toho ten chlapik, ktery to moderuje, je mozna dobry kuchar, ale absolutne nema charisma, ktere by se byt jenom vzdalene blizilo charismatu Gordona Ramsayho. A protoze ten britsky porad na tom charismatu stoji, vyslo z toho u nas to, co vetsinou... trapna ceska blbost, pro trapne blbe cechy...
Pan raci byti taktez trapny blby Cech nebo jiz nasi krasnou zemi racil opustiti a tedy neciti se jiz Cechem byti ? A vedi tedy aspon panovi rodice ze jimi pohrda protoze jsou to "trapni blbi cesi" ?