- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
To si všichni myslí, že sou rákosníci tak tupí, aby po nějaké kauze s psími ostaky dál vařili z čoklů
... bch hodil na krk pošukovi Bobálovi ... ten a jeho zviřátka v hnusném dvorku. Jen otravuje a dělá si reklamu
Kdybych byl Vietnamec provozující restauraci, odebírající, skladující a servírující psí maso, a dozvěděl se, že v okolí našla policie psí jatka a že pátrá, kam psí maso mizelo, nechal bych si psíčkovou v mrazáku tak dlouho, než přijdou hygienici? Ne! Neriskoval bych, maso bych vzal, spálil nebo někam vyhodil, taková finanční ztráta to zase být nemůže, a když by přišli kontroloři, tvářil bych se naprosto bohorovně.
Dělat hygienickou kontrolu takovou dobu poté, co byla psí jatka objevena, je pitomost!
jen díky kontrolorům psí maso podražilo. Je blbý, že vám v útulku nedaj dodák
jsou nevzdělaní, jinak by věděli, že psí maso je pro Vietnamce pochoutka a mají ji sami pro sebe a ne na kšeft.