Diskuze

Miroslav Macek svádí boj o tlačenku s redaktorem MF DNES

Je lepší tlačenka s nasekanou šalotkou a balsamikovým octem nebo česká klasika s octem kvasným lihovým? Je vám to putna? To Miroslavu Mackovi ne a neváhá se kvůli této staročeské pochoutce pohádat s redaktorem MF DNES Ladislavem Vereckým.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Charles Boner

23. 6. 2008 14:02
.

Pravdu má Macek, i když je jistě doopravdy snob a nemám ho rád. Tlačenek je ale spousta druhů, některé vysloveně luxusně lahůdkové - třeba domácí rakouské krvavé - a tak se jistě dají servírovat různým způsobem - i s balsamikovým octem a šalotkou. Navíc mi ta kritika připadá hodně laciná - ve stylu "lopaty smějte se mu".

0 0
možnosti

Bonelord

19. 6. 2008 11:25
Co to je za blbosti???

8-o

0 0
možnosti

volvo -saab

19. 6. 2008 11:14
zubař Macek- snob

Hroší kůže Macka

Tvrdé politické pády se nevyhnuli ani členům ODS. Nikdo však nedorostl hroší kůže bývalého místopředsedy Miroslava Macka. Tento zubař byl z vedení strany vypoklonkován hned dvakrát. Koncem roku 1992 neobhájil funkci místopředsedy v důsledku aféry Knižní velkoobchod. Macek tehdy čelil podezření, že se jako vicepremiér federální vlády podílel na pochybné privatizaci tohoto podniku. Když jeho podnikání skončilo krachem, přišel s mimořádně logickým vysvětlením, které ale věřitele nenadchlo a ilustrovalo Mackovo chápání kovbojského kapitalismu: „Firma Telegraf již právně neexistuje, čili těžko může někomu něco dlužit.“

0 0
možnosti

volvo -saab

19. 6. 2008 11:14
Re: zubař Macek- snob

To však nebyl vrchol jeho podnikatelský eskapád. Roku 2001 MFD přišla na to, že politik deset milionů korun pomáhal rakouské bance Erste získat státní podíl v České spořitelně. Macek zavázal “zajistit poradenské a konzultační služby vedoucí k získání státního podílu v České spořitelně”. Po zveřejnění obratem Václavu Klausovi napsal dopis a vyhnul se tak odvolání: „Na příští výkonné radě jsem chtěl oznámit rozhodnutí neucházet se na listopadovém kongresu ODS o funkci místopředsedy. Atak na moje zcela zákonné podnikatelské aktivity toto moje rozhodnutí pouze a jen urychlil.“

0 0
možnosti

Andee

19. 6. 2008 10:12
Hm...

A není to náhodou celý o houně? ;-D

0 0
možnosti

Bouše

19. 6. 2008 9:44
Řekl bych, že máslo mají na hlavě oba -

Verecký v tom, že se v citaci Macka dopustil pár nepřesností, kterými znehodnotil jinak dobře mířenou kritiku, Macek zase v tom, že se těch nepřesností chytil, aby od sebe odvrátit podezření, že skutečně je kulinární snob. Tu svou "skvostnou domácí tlačenku s jemně nakrájenou šalotkou, zalitou jemně ředěným vinným octem a okořeněnou vynikajícím, v hmoždíři utlučeném, mangalorským pepřem, který Vám nedávno Vaši známí vlastnoručně importovali přímo z Východní Indie" si pane Macku strčte do špic, já si dám raději "tláču s cíbou a octem". ;-D :-P

0 0
možnosti

dzindz

19. 6. 2008 7:50
tlačenku jedině s povidly !!!!

co to tady řešíte :-o !!!

0 0
možnosti

Jan Žižka z HK

19. 6. 2008 7:06
Verecký dostane facku

;-D

0 0
možnosti

Polárníliška

19. 6. 2008 9:00
Re: Verecký dostane facku

Leda by si nedal pozor a otočil se k Mackovi zády....

0 0
možnosti

Better red than dead

18. 6. 2008 23:43
.

kdyz mackoval ratha tak byl dobrej... ...ted uz to je jen krec...

0 0
možnosti

enpassant

18. 6. 2008 23:41
Jak napsat článek a přitom lhát jak když tiskne

Autor je obyčejný šejdíř. Podstatou sporu Macek a Verecký není kdo je větší snob ani jak se jí tlačenka, ale že Verecký lže a překrucuje text Macka. Tento článek jenom pokračuje v manipulaci. A protože se jedná o Macka, tak fakta nefakta, je si na koho zanadávat.

0 0
možnosti

Hrochomut

18. 6. 2008 23:42
Re: Jak napsat článek a přitom lhát jak když tiskne

mám z toho přesně stejný dojem

0 0
možnosti

Í.Á

18. 6. 2008 23:39
Každej si může jíst co mu chutná

a nikdo nikoho nenutí, aby přebíral cizí recepty     ..............  A voco tady tedy vlastně de?

0 0
možnosti