- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
chybí do skládačky té stavebnice, co byla v igelitce v ústí?
většinou je smradlavý. Maso kupuji pouze po vizuální a čuchové kontrole a ještě jsem špatné nekoupil.
Ne. Proto je už shnilý.
Jak to tak sleduju, tak taky začnu kupovat maso u řezníka. Jen tam mám jistotu, že maso které neprodá tak vyhodí a zákazníkovi prodá vždy jen to nejlepší. Jenom nevím, jak dlouho takový řezník ekonomicky vydrží - s jeho obratem a tímto způsobem prodeje. Zamyslete se nad tím, kdo je více motivován podstrčit Vám i to co není zrovna nejčerstvější - řezník, u kterého je to otázka bytí a nebytí, nebo supermarket, který se hravě zahojí na něčem jiném?
Delvita byla a Billa je dražší než ostatní řetězce a jak vidím, kvalita je stejná a horší. Snad jediný co se dá konzumovat a nezkazí se nikdy jsou lihoviny, ale kdoví, co je všechno možné. Na masu se dá poznat, když je oschlé, nemo moc tmavé nekupovat, o zeleném nemluvě. Nedávno jsem byl v Butovicích v Hypru, chtěl sem si koupit vepřový srdíčko a i když bylo balený v ochranný atmosféře, mělo nezvykle tmavou barvu došeda. Tak sem to radši nepokoušel. Jinak mě docela podivují pulty s tzv. čerstvými rybami, tam to vždycky zavání až hrůza. Jeden pán v TV říkal, že na rybách zapáchá jen tuk, maso je bez zápachu, tak to znamená že prodávaj pěkně vypasený ryby
to je pěkná pohádka, u nás Billa ani Delvita není
v Bille kila.......Killa Billa
blila maso od debila