Diskuze

Zkaženého masa v obchodech výrazně ubylo

Před šesti měsíci našli inspektoři v českobudějovické prodejně Julius Meinl omývané prošlé salámy. Tím spustili lavinu kontrol v dalších řetězcích a objevili desítky vážných prohřešků. Prodávají ještě obchodníci prošlé jídlo? Podle inspektorů už ne tak jako dříve.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

sarume

18. 3. 2006 9:53
Rakousko
POdobny podnik měl problémy už před x lety v Rakousku. Specielně jejich provozovny Billa, Norma, Meinl. A ty samé praktiky. Vyndavání červu z paštik, omývaní salámu od slizu a okrajování plisn na sýru. Nedivila bych se , kdyby šlo o stejnou firmu pod jinym nazvem:(
Ja chodim k řezníkovi, lahudkáři a nestěžuji si, pokud je nouze a mají zavřeno pak jedině Delvita a Kaufland. je to sice dražší, ale věřím jim.
0 0
možnosti

malaloginka

18. 3. 2006 9:07
Méně
No to je čím se chlubit . To by v obchodech nemělo být .
0 0
možnosti

ArneFarin

18. 3. 2006 9:06
nojo
ale kam chodit pro uzeniny? Ty z Hypernovy byly vyhlášené - a to v tom pozitivním smyslu. Když jsem si stěžoval té jejich mluvčí, tak odpověděla naprosto nesmyslně a od věci...
0 0
možnosti

babacek

18. 3. 2006 8:29
Ahold
považuji za nejhorší co na součastném trhu je.
0 0
možnosti