Diskuze

Inspektorka: Do exotické restaurace to chce odvahu

Lidé z České obchodní inspekce vyslechnou mnoho nadávek. Zavírají totiž podniky, které šidí zákazníky či nedodržují hygienu, a vyklízejí tržnice s padělaným zbožím. Návštěva exotické restaurace vyžaduje odvahu, uvedla při on-line rozhovoru na iDNES Alice Barešová z ČOI.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

chrtil

1. 9. 2005 14:30
hmmm
u salámu je jeho původ taky zahalen tajemstvím a jak chutná, co oči nevidí-žaludek nebolí
0 0
možnosti

rohovka

27. 8. 2005 13:00
***
Super vaří v kdejaké putice,ale o tom jak to chodí a vypadá v kuchyni je někdy lepší se nestarat.Mohla by tě přejít chuť.Teď je obejdou a co,za půl roku bude všechno při starém.Z egyptské marocká...
0 0
možnosti

Shumway

26. 8. 2005 21:36
a co dělala hygiena ?
že tam rákosníci mají boršus to ne není nic divnýho, ale jak to, že na to přišla až čoika ? Kde byli všichni ti důležití hygienici, kteří se tak angažovali v zavádění eurohygieny do závodního, nebo školního stravování ? tady by se měla obratem připojit kriminálka, protože podezření z korupce je evidentní
0 0
možnosti

mirek32

26. 8. 2005 16:58
exotické restaurace
byl jsem v několika exotic. restauracích - naposledy na Andělu, v libanonské, a můžu říct, že byla super ; je fakt, že hodně českých hospod je taky strašná, tak proč  nekontrolují i je?
mirek
0 0
možnosti

jejkap

26. 8. 2005 14:04
Zkuste se nekdy zeptat cizince
co si mysli i o te nejhygienictejsi ceske kuchyni. Gulas ve tricetilitrovem hrnci (ktery nejde od tuku vydrhnout), do toho maso dobre tak pro psa, koreni radne zvetrale z pulkilovych pytlu, pekne malinko pripalit... Knedliky polotovar z Makra. Pak se to necha pres noc odstat, ohriva se to a nastavuje.
Cizincum, co bydli 500 km od nasich hranic, se z ceskych hotovek zveda kybl uplne stejne jako nam ze skopove hlavy.
0 0
možnosti

Dawe79

26. 8. 2005 14:06
Re: Zkuste se nekdy zeptat cizince
A kde se stravuješ?U sebe v podniku?
0 0
možnosti

Lord of Baskerville

26. 8. 2005 13:57
Nevím co máte proti číským restauracím
Ta reklama na Bóbika je prostě super.
0 0
možnosti

kestrik

26. 8. 2005 13:37
Docela by mne zajimalo, kdy uz konecne bude zakon, ze MAJITEL JE ZODPOVEDNY ZA PRODAVANE ZBOZI ???!!!
Co vy na to, nasi "milovani" posl(r)anci ??!!!??
0 0
možnosti

zuza0007

26. 8. 2005 13:42
Re: Udej čínského souseda! Daří se mu
A co?? Pokud má čínský soused vše v pořádku, můžu udávat jak chci a stejně tím nic nevyřeším.
0 0
možnosti

ciric

26. 8. 2005 13:32
Asijské restaurace
Být asijcem tak doplním název restaurace slovem - natur - a mám klid. Jinak psi a kočky jsou velice chutní!!! Rozhodně se naválejí ve svých výkalech jak čuníci a nebo kuřata, kteří vám tak nádherně  a neskutečně chutnají.  Co se týká hygieny, tak tam je to horší. Když si ale představím, že u nich doma to v restauracích vypadá stejně a naši turisti to sní a doma známým vychvalují do nebe, tak proč ten humbuk? Jinak již klasik prohlásil: Tělo sportovce spotřebuje mnoho kalorií a neptá se kdes je sehnal nebo z dob mládí: tremp neopovrne ani ováleným soustem. 
0 0
možnosti

zagy

27. 8. 2005 11:49
Re: Asijské restaurace
slepice a prasata se nevaleji ve sr*ckach schvalne, ale jen kdyz maji nedostatek prostoru. btw. psi dost casto h*vna rovnou zerou...
0 0
možnosti

Helmut_Zazvorka_von_Jagerndorf

26. 8. 2005 12:31
citát.
V případě zákazníků exotických restaurací bych si dovolil ocitovat slova Josefa Švejka (když nesl Cognac koupený u žida, nadporučíku Lukáši) a přistihl ho poručík Dub:
Dobré prase všechno snese.
0 0
možnosti

_m-

26. 8. 2005 12:34
Re: citát.
Švejka si nepamatuju, ale znám "Dobré prase všechno spase". A taky by mě zajímalo je-li v českých pajzlech vyšší higiena - pochybuju.
0 0
možnosti