Diskuze

McDonald’s slaví a má strach

McDonaldovi, jak napsal David Halberstam, udělali před padesáti lety s jídlem to, co Henry Ford s výrobou automobilů a Bill Levitt se stavbou rodinných domků: proměnili kuchyni na výrobní linku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Supersex

25. 4. 2005 9:30
článek v Lidovkách
A co říkáte na http://lidovky.centrum.cz/archivln/archivln.phtml?id=345770&sec=0&sub=57&d=15&m=4&y=2005&dat=20050415#clanek" target="_blank" rel="nofollow">tohle?   
0 0
možnosti

Hadati

25. 4. 2005 8:34
Přidejte se k žalobě
na firmu Orion. Ti parchanti mají tu čokoládu tak dobrou, že jen málokdo odolá jejich výrobkům. Měli by mít na svých výrobcích varování, že čokoláda je návyková droga.
0 0
možnosti

co je vám do toho

24. 4. 2005 20:08
stále dokola ty samé blbosti...
Je to zcestné stále dokola házet na fastfoody vinu za lidskou obezitu...1) - za nenažranost si lidé mohou samy..2) na vině je komplexní životní still - velké pracovní vytížení což má zanásledek málo času na vyvařování a sportovní aktivity, proto se chodí do fastfoodu a málo sportuje...Jsem člověk s normálním metabolismem, denně "zblajznu" několik burgrů od Mekáče a podobných restaurací a o obezitě nemůže být řeč..Naopak, jsou sportovci jako například kulturisti, kteří do Mekáče chodí pochutnat si na hranolkách, zmrzce a burgrech. Člověk s normálním metabolismem, který se vydatně hýbe to může jíst stále a nepřibere ani kylo tuku!..Naopak, člověk, který nic nedělá a jen se cpe, přibere zrovna tak po ovoci, těstovinách, chlebu jako po burgrech!
0 0
možnosti

metafrik

24. 4. 2005 10:36
°
lidicky, pred lety jsem chytil v mcd salmonelu a 3 dny sem nemoh ani lezet. preju dobre porizeni u meka.
0 0
možnosti